Aplică la studii în străinătate – primești răspuns pe loc!

La universitățile britanice nu se stă la coadă la admitere; răspunsul îl primești pe loc, imediat după interviu

Ai terminat liceul sau facultatea și te îndrepți spre ghișeele de admiteri de la Universitatea București, ASE, Politehică sau alte universități din România? Poți aplica și la studii în Marea Britanie și nici măcar să te deplasezi de acasă. Fără cozi interminabile pentru depunerea dosarului sau perioade lungi de așteptare a răspunsului din partea universităților, la Admiteri de loc poți afla răspunsul de la universitate pe loc în 3 pași simpli:

  1. te programezi pentru interviu, completând formularul de participare
  2. vii la sediul EDMUNDO sau intri pe Skype pentru a demonstra universității preferate din Anglia că trebuie să te accepte
  3. răspunsul îl primești la finalul interviului

La ce universități mai poți aplica?

EDMUNDO lucrează cu jumătate din universitățile din UK și cele mai multe dintre ele încă mai acceptă studenți români. Intră pe site și vezi care sunt universitățile sau întreabă un consilier dacă programul la care vrei tu să aplici este în continuare deschis.

Ce trebuie să conțină dosarul de admitere?

  1. Diploma de BAC/ Licență SAU adeverința de BAC/ Licență
  2. Foaia Matricolă

După ce ai completat formularul de participare, un CONSILIER EDMUNDO  te va contacta și veți stabili programele la care ești eligibil și te va programa la interviu (dacă este nevoie). Multe dintre universități oferă burse care se acordă automat studenților români – vorbește cu consilierul EDMUNDO și despre care sunt acestea.

Înscrie-te cât mai curând!

IMPORTANT pentru cei care vor să aplice, dar nu au atestat de limba engleză (CAE, IELTS, TOEFL), universitățile au pus la dispoziție candidaților următoarele variante:

  1. Dacă ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la toate componentele, nu ai nevoie de nicio altă certificare
  2. Dacă ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la 3 dintre componente și B1 la celălalte două poți fi acceptat la Birmingham City University și University of Essex
  3. Dacă vrei sa aplici la programe de master și ai obținut la bacalaureat la limba engleză B2 la toate componentele, nu ai nevoie de o altă certificare pentru University of Greenwich și Birmingham City University
  4. Dacă nu ai încă niciun test de limba engleză, poți da un test cu reprezentanții universităților pentru University of Suffolk (40 lire), Anglia Ruskin University (gratuit), University of Greenwich (gratuit) și University of Northampton (65 lire) sau poți aplica la Coventry University și poți avea un simplu interviu cu un reprezentant al universității în locul testului de engleză.

În cazul în care ai optat deja pentru susținerea IELTS, CAE, TOEFL, putem trimite rezultatul atestatului până la finalul lunii august.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.