University of Suffolk

Marea Britanie

University Campus Suffolk, Waterfront Building, Neptune Quay, Ipswich, IP4 1QJ, UK

www.ucs.ac.uk/home.aspx

Localizare

University Campus Suffolk are 6 campusuri: Ipswich (The Hub), Bury St. Edmunds, Great Yarmouth, Lowestoft, Otley, Suffolk New College, toate în regiunea Suffolk. Ipswich este campusul principal și aici poți lua contact direct cu stilul de viață tipic englezesc, liniștit, accesibil, total diferit de Londra, dar la numai o oră distanță de aceasta.

Descriere

Universitatea are un portofoliu variat de cursuri pentru cei interesati sa studieze business, arte, științe sociale aplicate ori științe ale sănătății. Este o universitate modernă, infiintata initial de celebrele partenere University of Essex și University of East Anglia. De curand si-a castigat independenta de acestea, obtinand si titlul oficial de ‘University’ – ce vine ca o recunoastere a standardelor academice cât mai ridicate.

 

Fiind o universitate relativ nouă, toate facilitățile sunt de ultimă generație. Toate ariile dedicate studiului dispun de iMacs, iar studentii de la arte dispun de studiouri complet dotate pentru pictură, sculptură, desen și print, precum și de spații pentru video shooting-uri, un studio de producție de film și două pentru dans.

 

În ultimii cinci ani, numărul studenților de la University Campus Suffolk a crescut cu 35% (2014), ca mărturie a calității și relevanței programelor de studiu de aici.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250/an £ 5.490 - £ 9.000/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare ~£ 300/lună ~£ 300/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Inginerie mecanica

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Inginerie mecanica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri