Anglia Ruskin University

Marea Britanie

Anglia Ruskin University, Cambridge: East Road, CB1 1PT; Chelmsford: Bishop Hall Lane, CM1 1SQ; Pet…

www.anglia.ac.uk/ruskin/en

Localizare

Universitatea Anglia Ruskin si-a inceput istoria încă din 1858, atunci când John Ruskin a inaugurat oficial Ruskin School of Art în Cambridge. Aceasta este localizată în toata regiunea de Est a Angliei, având campusuri în Cambridge, Chelmsford și Peterborough.

Descriere

Peste 31.000 de studenti aleg anual Anglia Ruskin University, ceea ce o face una dintre cele mai mari universități din regiune.

 

 

Programele sunt variate, atat la nivel de licență și cat si de master, studentii putand studia de la Management și Inginerie până la Arhitectură, Istorie, Filosofie, Economie sau Arte.

 

Universitatea este constituită din 4 facultăți: Faculty of Science & Technology, Faculty of Arts, Law & Social Sciences, Faculty of Health, Social Care & Education și Lord Ashcroft International Business School. Una dintre distinctiile cu care Anglia Ruskin University se mandreste o reprezinta ‘Entrepreneurial University of the Year’, acordata de Times Higher Education (THE) in 2014. Aceasta vine ca o recunoastere a sustinerii semnificative pe care Anglia Ruskin o ofera businesses-urilor si initiativelor studentesti din domeniu.

 

Potrivit The Guardian University Rankings, Anglia Ruskin ocupă locul 67 la nivel național și locul 30 în ceea ce privește studiile în domeniul dreptului. Universitatea a investit recent mai mult de 122 milioane lire și pune la dispoziție studenților diferite facilități academice și practice printre care se numără: Laboratoare medico-legale (pentru studii în domenii precum: Forensic sau Criminology Studies), patru bilioteci, laboratoare dotate cu aparatură de ultimă oră, săli de consiliere, un teatru, două galerii de artă, studiouri speciale pentru teatru, muzică, film, un centru de limbi străine, laboratoare multimedia și chiar o sală de judecată pentru cei care studiază dreptul.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 9.000/an ~£ 3.000 - £ 5.500/an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiinte Biomedicale

Electronica si telecomunicatii

Stiinte Politice

Dezvoltare web si software

Cibernetica si Robotica

Electronica si telecomunicatii

Grafica si animatie digitala/multimedia

Stiinta si ingineria materialelor

Marketing

Inginerie mecanica

Farmacie si Farmacologie

Sport si Educatie Fizica

Arhitectura

Undergraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Electronica si telecomunicatii

Stiinte Politice

Dezvoltare web si software


Postgraduate

Programe de studiu

Cibernetica si Robotica

Electronica si telecomunicatii

Grafica si animatie digitala/multimedia

Stiinta si ingineria materialelor

Marketing

Inginerie mecanica

Farmacie si Farmacologie

Sport si Educatie Fizica

Arhitectura

Testimoniale

Marina Negru: Profesorii sunt foarte deschiși și preocupați de noi - îi interesează mereu dacă am înțeles ce au predat și ne îndeamnă să punem cât mai multe întrebări, pentru binele nostru. Cât despre condiții, ele sunt ireproșabile: biblioteca este foarte mare, laboratoarele foarte modern dotate - efectiv, ai tot ce ai nevoie pus la dispoziție! Dacă ar fi să fiu în poziția de a alege o facultate, tot ARU aș alege. Succes!
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri