University of Greenwich

Marea Britanie

University of Greenwich, Old Royal Naval College, Park Row, Greenwich, London SE10 9LS

www2.gre.ac.uk/

Localizare

Universitatea se află în proximitate de centrul Londrei – aproximativ 15 minute, și are trei mari campusuri: Greenwich, Avery Hill și Medway. Cel mai mare dintre ele, Greenwich este format din trei clădiri în stil baroc, proiectate la sfârșitul secolului al 17-lea. In oricare dintre cele trei campusuri vei studia - La Greenwich University este mereu aproape de pub-uri traditionale, cluburi, galerii de arta, plaja si cele mai faimoase atractii turistice londoneze!

Descriere

Calitatea cursurilor de la Greenwich atinge cele mai exigente standarde. 89% dintre studenții care au răspuns la National Student Survey au menționat că programele stimulează foarte mult din punct de vedere intelectual și că sunt predate într-un mod captivant mereu. Universitatea se mândrește cu profesorii săi, mai ales că printre ei se numără câțiva câștigători ai premiului Most Innovative Teacher.

 

Din punct de vedere al vietii sociale, University of Greenwich exceleaza, cu 2 Uniuni ale Studentilor active ce organizeaza cluburi, societati, baruri pentru studenti si magazine dedicate acestora.

 

Greenwich pune foarte mare accent pe cercetare aplicabilă, ca soluții la problemele actuale ale societății. Iar dincolo de cercetarea de top care aduce premii atât universității, cât și studenților, la Greenwich este foarte important gradul de angajabilitate post absolvire. Din acest motiv, universitatea lucrează direct cu angajatori de top, care îi ajută să ofere cursurile cele mai relevante, astfel încât să garanteze un set de aptitudini necesare în cele mai noi trenduri din diferite industrii.

 

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250/an £ 7.000 - £ 12.000/an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiintele mediului

Limbi si Literaturi moderne

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Stiintele mediului

Limbi si Literaturi moderne

Testimoniale

Alina Cucoș: Uuniversitatea a fost cotată anul trecut pe primul loc în ceea ce privește implicarea profesorilor în acomodarea noastra aici, dar nu numai aâat: orice problemă ai, se rezolvă. O întrebare să pui și ți se oferă nu unul, ci 10 răspunsuri. E grozav!
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri