University of Hull

Marea Britanie

The University of Hull, Hull, HU6 7RX, United Kingdom

www2.hull.ac.uk

Localizare

Desemnat UK City of Culture 2017, Hull este situat în East Yorkshire, pe partea de nord a estuarului Humber. Cateva dintre atractiile orasului le reprezinta impresionantul Humber Bridge, celebrul targ anual Hull Fair din octombrie si The Deep, un acvariu de mari dimensiuni. University of Hull are două campusuri, unul chiar în Hull și altul în Scarborough (un oraș din North Yorkshire cu ieșire la mare). Ambele campusuri au legături impecabile cu restul țării, atât prin trenuri cât și prin autostrăzi. In plus, Hull se află la 160 km de Manchester și la o oră de condus de Leeds și York.

Descriere

Votata ‘Britain’s friendliest university’ intr-un sondaj recent, University of Hull este renumita pentru profesorii sai implicati deosebit de activ in experienta universitara a studentilor. Campusul este caracterizat de un mediu vibrant si multicultural, iar studentii internationali din peste 100 de tari au oportunitatea de a lucra ori studia aproape oriunde in lume de-a lungul programului academic la Hull.

 

University of Hull oferă peste 2.000 de cursuri, dintre cele mai variate, cuprinzând de la subiecte consacrate la cele mai nou apărute discipline. Dacă vrei să studiezi într-o instituție axată pe inovație, Hull este o opțiune ideala - 80% din cercetarea din cadrul universității atinge standardele internaționale de originalitate, importanță și seriozitate.

 

 

Conform National Student Survey, University of Hull se menține în fiecare an în top 10, cu o satisfacție a studenților internaționali de peste 88%, mai ales în ceea ce privește calitatea serviciilor de orientare în carieră, oportunitățile de stagii de practică și numărul mare de societăți și uniuni studențești.

 

 

Orice student poate să fie mândru de alegerea acestei universități. Acest fapt este confirmat și de faimoșii alumni, printre care se numără Philip Larkin (bibliotecar la Hull și poet britanic), regizorul Anthony Minghella, câștigător al premiului Oscar, poetul Roger McGough, prezentatorul BBC Jenni Murray și celebrul jurnalist John McCarthy.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 240 - £ 600/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Medicina

Farmacie si Farmacologie

Dezvoltare web si software

Matematica

Comunicare si jurnalism

Fizioterapie

Inginerie Chimica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Tehnologia informatiei (IT)

Constructii civile si structurale

Undergraduate

Programe de studiu

Medicina

Farmacie si Farmacologie

Dezvoltare web si software

Matematica

Comunicare si jurnalism

Fizioterapie


Postgraduate

Programe de studiu

Inginerie Chimica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Tehnologia informatiei (IT)

Constructii civile si structurale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri