Birmingham City University

Marea Britanie

University House, 15 Bartholomew Row, Birmingham, B5 5JU, United Kingdom

www.bcu.ac.uk/

Localizare

Al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie - Birmingham se remarca prin mediul sau vibrant si multiculural. Arta, arhitectura, concertele celor mai de renume artisti si cartierele dedicate lumii digitale ori celei creative atrag in fiecare an un numar impresionant de studenti internationali. În plus, de la aeroport până în centrul orașului sunt doar 20 de minute cu trenul.

Descriere

Investitiile majore in facilitati, campusul urban si focusul pe angajabilitate sunt principalele motive pentru care studentii aleg Birmingham City University. In plus, universitatea investeste anual in proiecte inovatoare (scheme de mentoring, propriul centru de cariere OpportUNIty) menite sa imbunatateasca sansele de succes ale viitorilor absolventi. De asemenea, parteneriatele din diferite industrii s-au înmulțit recent, oferindu-le studenților șansa de a lucra cu lideri din domeniu precum Apple, Cisco, Sony și Cartier în cadrul perioadelor de placement.

 

Intr-un clasament cu 130 de instituții, Birmingham City University ocupa locul 6 pentru timpul acordat de profesori studenților (Daily Telegraph), iar în 2010 s-a remarcat prin obtinerea un premiu special pentru „Excelență în suport academic pentru studenți”.

 

Inovația este un punct forte, motiv pentru care, la Birmingham City University, studenții folosesc metode noi de învățare și de cercetare care fac cursurile dinamice și eficiente. Astfel, studenții de la științe medicale și sănătate folosesc simulatoare online, iar cei de la Școala de Drept au parte de un birou pentru procesele fictive.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 7.500 - £ 9.000/an Începând cu £ 4.000/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 360 - £ 650/lună £ 360 - £ 650/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiinte Biomedicale

Cibernetica si Robotica

Tehnologia informatiei (IT)

Grafica si animatie digitala/multimedia

Sport si Educatie Fizica

Undergraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale


Postgraduate

Programe de studiu

Cibernetica si Robotica

Tehnologia informatiei (IT)

Grafica si animatie digitala/multimedia

Sport si Educatie Fizica

Testimoniale

Amalia Militaru: Eu studiez în campusul din centru și toate cele trei clădiri de aici arată absolut impecabil, sunt moderne, și pline de facilități (săli de cinema, amfiteatre uriașe, studiouri de radio și televiziune, săli de sport, biblioteci, cafenele, magazine și multe altele), orice ai nevoie găsești la BCU.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri