University of Northampton

Marea Britanie

The University of Northampton, Avenue Campus, St George's Avenue, Northampton, NN2 6JD

www.northampton.ac.uk

Localizare

Universitatea este localizată în Northamptonshire, în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge. Ținutul este plin de castele, canale și peisaje pitorești, iar Northampton promite o experiență urbană completă pe care nu ai vrea să o ratezi– activități culturale și sportive, distracții, parcuri, centre comerciale, toate aproape de campusul tău!

Descriere

Suntem una dintre cele mai tinere universități din Marea Britanie, dar deja conducem modul prin care aducem valoare societății noastre prin angajamentul față de impactul social. Am câștigat multe premii pentru munca noastră în acest domeniu, printre altele, dar ceea ce contează cel mai mult pentru noi este acela de a ne asigura că studenții și absolvenții noștri au posibilitatea de a-și lăsa amprenta și asupra lumii. De aceea am fost prima universitate din Marea Britanie care a fost numită Campusul de schimbări în 2012. Suntem o instituție de conducere prin excelență în predare (TEF) și antreprenoriat social și absolvenți noștri au o rată de angajare de peste 95% în ultimii 10 ani.

 

Pentru a vă atinge întregul potențial, vă oferim mai mult decât o simplă diplomă. Experiența practică este încorporată în programele curriculare. Partenerii noștri din industrie, precum NHS, Silverstone, Coca Cola, Dr. Martens, Burberry, Mulberry, Louis Vuitton, Radley, Ralph Lauren, Ted Baker, Aston Martin, Rolls Royce, AMG Mercedes, Cosworth, Penguin Random House, Barclaycard, sunt doar printre puținii care oferă stagii, experiență de lucru și oportunități de lucru pentru studenți.

 

Aflat doar la o oră distanță de Londra, noul nostru campus din centru de 330 milioane de lire sterline este conceput pentru a vă oferi experiența de învățare și oportunități pe care numai o universitate modernă le poate oferi. Oferim burse generoase și unul dintre cele mai cuprinzătoare pachete de asistență pentru studenți, inclusiv un laptop nou, cluburi și societăți sportive gratuite, alocații de tipărire al materialelor și multe altele.

 

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250/an Începând cu £ 6.625 /an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri £ 250 - £ 500/lună £ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Biologie

Stomatologie

Electronica si telecomunicatii

Stiinta si ingineria materialelor

Inginerie mecanica

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Limbi si Literaturi moderne

Arte

Istorie

Constructii civile si structurale

Sociologie

Undergraduate

Programe de studiu

Biologie

Stomatologie

Electronica si telecomunicatii

Stiinta si ingineria materialelor

Inginerie mecanica


Postgraduate

Programe de studiu

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Limbi si Literaturi moderne

Arte

Istorie

Constructii civile si structurale

Sociologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri