University of Northampton

Marea Britanie

The University of Northampton, Avenue Campus, St George's Avenue, Northampton, NN2 6JD

www.northampton.ac.uk

Localizare

Universitatea este localizată în Northamptonshire, în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge. Ținutul este plin de castele, canale și peisaje pitorești, iar Northampton promite o experiență urbană completă pe care nu ai vrea să o ratezi– activități culturale și sportive, distracții, parcuri, centre comerciale, toate aproape de campusul tău!

Descriere

Suntem una dintre cele mai tinere universitati din UK insa deja suntem printre primii in adaugarea valorii in societatea actuala, lucru pe care il numim impact social. Am castigat multe premii in munca noastra in acest domeniu, printre altele, dar ce conteaza cel mai mult pentru noi este sa ne asiguram ca si studentii si absolventii nostrii au sansa de a se face remarcati in lume. De aceea, am fost prima universitate din UK care a fost numita Changemaker Campus in 2012.

 

Suntem una dintre putinele universitati nominalizate ca Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF) si suntem constienti de faptul ca schimbul de cunostinte, stimularea creativitatii si lupta in a face o diferenta pozitiva sunt cheile spre schimbarea viitorului.

 

Angajamentul nostru sa schimbam vieti si sa inspiram schimbarea reprezinta nucleul a tot ceea ce facem. Vrem sa ne asiguram ca experienta ta in a studia cu noi te va ajuta sa iti transformi viata ta si a celor din jur, indiferent de cat de mic sau mare va fi aceasta schimbare.

 

Dorim sa schimbam tiparele in ceea ce inseamna invatamant superior. Avem entuziasm, programe educationale relevante in domeniul industriei, cadre universitare bine pregatite si pasionate de ceea ce fac si ne pasa sa ne asiguram ca ai tot suportul de care ai nevoie. Acest lucru ne-a determinat sa construim o noua Universitate din temelii pana in punctul in care invatamantul face-to face este consolidat de ultimele inovatii in domeniul tehnologiei pentru a da studentilor flexibilitate in modul de invatare. Alatura-te si vei fi unul dintre primii studenti care vor intra pe usile campusului nostru Waterside Campus.

 

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250/an Începând cu £ 6.625 /an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri £ 250 - £ 500/lună £ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Biologie

Stomatologie

Electronica si telecomunicatii

Stiinta si ingineria materialelor

Inginerie mecanica

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Limbi si Literaturi moderne

Arte

Istorie

Constructii civile si structurale

Sociologie

Undergraduate

Programe de studiu

Biologie

Stomatologie

Electronica si telecomunicatii

Stiinta si ingineria materialelor

Inginerie mecanica


Postgraduate

Programe de studiu

Electronica si telecomunicatii

Dezvoltare jocuri

Limbi si Literaturi moderne

Arte

Istorie

Constructii civile si structurale

Sociologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri