Coventry University

Marea Britanie

Priory Street, Coventry, CV1 5FB, United Kingdom

www.coventry.ac.uk

Localizare

Orașul Coventry este situat în centrul țării, la doar 45 de minute de Londra și la 10 minute de Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Daca iti place sa explorezi si esti un impatimit al locatiilor incarcate cu istorie, precum castle si catedrale, Coventry este alegerea ideala pentru tine. In plus, centrul orasului abunda in pub-uri traditionale, restaurante si baruri perfecte pentru dupa-amieze cu noii prieteni de la cursuri. Coventry University are campusuri localizate atat in inima orasului al carui nume il poarta, cat si în Londra ori Scarborough.

Descriere

Este una dintre cele mai mari universități din țară, cu un campus situat în centrul orașului și numărând aproximativ 18.000 de studenți. Coventry University are una dintre cele mai vechi Facultăți de Artă și Design și cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie în ceea ce privește materialele periodice și dotările multimedia (invesție de 16 milioane de lire sterline). Studentii mai beneficiaza si de un centru sportiv cu piscină si terenuri diverse, iar Uniunea Studentilor pune acestora la dispozitie o gama variata de societati si activitati extracuriculare (Teatru, Film, Studiouri Media, etc.) .

 

Toate cursurile le oferă studenților posibilitatea de a căpăta experiență profesională prin intermediul unor proiecte desfășurate chiar în cadrul companiilor.

 

Coventry University este controlată în ceea ce privește pregătirea academică si calitatea predarii de agenția guvernamentală QAA La aceste evaluări, cadrele didactice au obținut 22 de puncte din cele 24 aferente notei maxime, ceea ce garanteaza studentilor o pregatire de top si succesul pe plan profesional.

 

In ultimii ani, Coventry University a urcat 30 de poziții în topul Sunday Times University Guide, ajungând pe locul 53. Acesta a fost al doilea cel mai mare salt facut de către o universitate britanică in top. De asemenea, pentru al treilea an consecutiv, Coventry a fost numită University of the Year în  The Times și Sunday Times Good University Guide 2016.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 7.800 - £ 9.000/an £ 4.860 - £ 8.190/an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Farmacie si Farmacologie

Arhitectura

Agricultura si Silvicultura

Dezvoltare web si software

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Farmacie si Farmacologie

Arhitectura

Agricultura si Silvicultura

Dezvoltare web si software

Testimoniale

Andreea Stanciu: Există un miliard de oportunități, pe care numai dacă nu vrei nu le vezi, oportunități ce te pot ajuta să înveți lucruri noi, să ai parte de experiențe frumoase și, nu în ultimul rând, să cunoști oameni, de la care cu siguranță vei avea ce învăța
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri