Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Admitere pe loc la 4 universități din UK!

Ești clasa a XII-a și îți dorești să devii student internațional în Marea Britanie? Atunci avem o oportunitate pentru tine: patru universități din Marea Britanie vin să te cunoască și, dacă le convingi, poți fi acceptat pe loc!

Ce universități vin?

Poți să vii la un interviu cu una dintre următoarele universități:

  • Anglia Ruskin University –  una dintre cele mai mari universități din regiune, oferă educație la nivel de licență într-o gamă foarte variată de domenii
  • Coventry University –  locul 15 în Marea Britanie, conform University League Table 2016,  creat de The Guardian
  • University of Northampton – locul 61 în Marea Britanie, conform aceluiași top
  • University of Greenwich – cercetare de top care aduce premii atât universității, cât și studenților; la Greenwich este foarte important gradul de angajabilitate post absolvire, iar universitatea lucrează direct cu angajatori de top

Când?

Reprezentanții universităților vor veni la București în zilele de 13, 14 și 15 iulie. Practic, ai destul timp să termini cu Bacul și să îți pregătești dosarul de aplicare (pentru care te poate ajuta în mod gratuit și un consilier EDMUNDO). Iar perioada este una foarte bună și dacă te gândești să aplici la universități din București care au în aceeași perioadă înscrierea. Dacă ești din alt oraș, poți să vii la București și să câștigi de două ori!

Înscrie-te la un interviu! Nu uita: un consilier EDMUNDO te va contacta și veți putea să discutați împreună despre documentele necesare, despre  interviu și programarea acestuia.

De ce documente ai nevoie?

Pentru o ofertă necondițională (ești acceptat pe loc ca viitor student), ai nevoie de următoarele documente:

Anglia Ruskin University, University of Northampton, University of Greenwich

  1. Rezultatele de la bacalaureat
  2. Formular de aplicare
  3. Certificat de limba engleză
  4. Eseul Personal
  5. Scrisoare de recomandare

 

Coventry University

  1. Rezultatele de la bacalaureat
  2. Test de limba engleză (sub forma unui interviu)

Ține minte, însă: nu trebuie să ai toate documentele acestea la interviu. Vei putea să le aduci și după susținerea interviului, dar vei primi o ofertă condițională din partea universităților.

 

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)