Quiz vocațional gratuit
Care e domeniul profesional care ți se potrivește? Mergi la Quiz

Dai Bacul? Încă poți aplica în UK și Olanda!

Dacă ești clasa a XII-a, vrem să îți spunem că îți ținem pumnii zilele astea. Bacul este un examen important, dar suntem siguri că vei reuși să treci cu bine de toate probele.

Ce planuri ai după Bac? 

Pentru că noi avem o propunere pentru tine: devino student internațional!

Chiar dacă unele termene limită oficiale au trecut, foarte multe universități din Marea Britanie și din Olanda încă mai acceptă aplicații. Așa că mai ai timp să îți alegi universitatea potrivita pentru tine și să aplici cu încredere.

Consilierii EDMUNDO te pot ajuta, în mod gratuit, pe tot parcursul aplicației: începând de la alegerea universității și până la sprijin în crearea documentelor necesare (eseul personal, scrisori de recomandare).

Cum sună?

Completează formularul și noi te vom contacta după Bac pentru a discuta despre opțiunile tale. Cu Bacul știi ce ai de făcut, cu facultatea te ajutăm noi!

Aplică în Marea Britanie până pe 30 iunie!

Dacă ai timp în perioada aceasta să lucrezi pentru aplicația ta, e bine să știi că până pe 30 iunie încă mai poți să îți alegi 5 universități la care să aplici în Marea Britanie. Este ultima șansă de a avea mai multe opțiuni pentru Marea Briatanie. După data de 30 iunie, încă mai poți aplica, dar la o singură universitate.

Consilierii EDMUNDO sunt pregătiți să te ajute să îți termini dosarul până pe 30 iunie. Pentru a fi contactat de un consilier, completează formularul.

Admitere pe loc la patru universități din Marea Britanie!

Iar dacă ești interesat să susții un interviu cu admitere pe loc la o universitate din Marea Britanie (Anglia Ruskin University, Coventry University, University of Greenwich sau University of Northampton) atunci citește mai multe și înscrie-te. Noi spunem că este cea mai rapidă cale de a deveni student internațional la una dintre universitățile de mai sus.

 

 

Discuta cu un consilier EDMUNDO

Consiliere educațională la un click distanță!

Vrei să studiezi în străinătate, dar nu știi de unde să începi? Descoperă pachetele de consiliere educațională personalizată EDMUNDO! Alege cea mai potrivită opțiune pentru tine și începe acum călătoria ta de student internațional.

Primul pas ca să devii student internațional

Dacă ești încă confuz cu privire la viitorul tău, te ajutăm să găsești direcția înspre care vrei să te îndrepți. Programează o primă discuție cu un consilier și află care sunt cele mai bune opțiuni de studiu pentru tine, care să te ducă spre o carieră de succes.

Cum ti s-a parut acest articol?
FII LA CURENT
Introdu adresa ta de mail ca să primești cele mai noi știri despre facultăți și universități. Nu trimitem spam.
Footer - abonare (RO)