HZ University of Applied Sciences

Olanda

Zeeland University of Applied Sciences, Edisonweg 4 4382 NW Vlissingen, The Netherlands

hz.nl/nl/Pages/Homepage.aspx

Localizare

Universitatea se află într-un oraș tipic olandez, numit Vlissingen și aflat în sudul Olandei pe malul mării. Este un oraș port, cu o economie stabilă și oportunități din plin. Aici vei găsi nenumărate atracții turistice și, în plus, vei fi foarte aproape de Belgia.

Descriere

Universitatea HZ a fost numita de HBO Keuzegids în 2014 ca fiind cea mai bună universitate de științe aplicate multidisciplinară din Olanda. Este renumită mai ales pentru programul dedicat managementului resurselor acvatice, un program specific condițiilor geografice din Olanda, precum prevenirea inundațiilor, valorificarea resurselor de apă, managementul zonelor acvatice, delte etc. Programe ca Life Sciences sau Water Management sunt foarte populare și foarte căutate în contextul actual, în care accentul se pune foarte mult pe dezvoltare durabilă și protejarea mediului înconjurător.

HZ ocupa locul 10 în topul Universităților de Științe Aplicate din Olanda, programele în limba engleză Water Management și Civil Engineering clasându-se pe locul 1. Mai mult, cele două programe fac parte din Academia DELTA, academie deschisă de Minister Plasterk (Education, Culture and Science), în noiembrie 2009, care cuprinde programe de top în domeniile: apă, teren și traiul în zonele de deltă.

Universitatea oferă studenților săi un mediu de studiu prietenos, punându-le la dispoziție echipamente și facilități deosebite. Companiile se implică în viața academică a școlii, făcând recomandări asupra materiilor ce trebuie predate sau asupra metodelor de lucru, astfel încât absolvenții să se poată adapta cât mai rapid la viitoarea lor carieră. De asemenea, un an de stagiu în companii a devenit parte integrată a programelor de licență, ceea ce presupune că atunci când vei absolvi de la HZ, vei avea deja un an de experiență recunoscută.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Chimie

Inginerie civila

Management Turistic

Hidrologie

Stiintele mediului

Undergraduate

Programe de studiu

Chimie

Inginerie civila

Management Turistic

Hidrologie


Postgraduate

Programe de studiu

Stiintele mediului

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri