Webster University Thailand Campus

Thailanda

Bangkok Center Maneeya Center (E1), 10th Floor, 518/5, Ploenchit Road Bangkok 10330, Thailand

www.webster.ac.th

Localizare

Campusul WUTC se află într-un orășel mic Cha-Am, aproape de orașul Hua-Hin. Se află la numai 185 de kilometri de Bangkok. În timp ce studenții la licență învață într-o zonă liniștită, cei de la nivel superior au cursurile chiar în centrul Bangkok-ului.

Descriere

Aici vei experimenta un mediu ideal, centrat pe student, cu posibilitatea de a studia personalizat, în funcție de nevoile tale. Diversitatea este o valoare fundamentală, studenții provenind din peste 148 de țări. De asemenea, universitatea promovează schimburile internaționale și încurajează studenții să meargă să studieze și la celelalte campusuri Webster pe parcursul anilor de facultate/ master – ai avea de ales între SUA, Elveția, Olanda, UK, Austria, Ghana, UK și China.

Cursurile interactive, modulele specializate, întâlnirile cu profesioniști din domeniu, internshipurile și târgurile de carieră, excursiile de studiu, posibilitățile de exchange și proiectele de cercetare internaționale, activitățile sportive și de socializare sunt doar câteva dintre piesele ce compun viața studențească la universitatea Webster din Thailanda.

Fiind o universitate americană, cu dublă acreditare și în Thailanda și în America, WUTC a apărut în topul Forbes al celor mai bune universități americane. Este binecunoscut că Forbes evaluează universitățile din perspectiva studenților, anume prin prisma tuturor avantajelor pe care acesta le obține.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 12.000 $/an 17.718$/program
Cazare 1.735$-4.000$/an 1.735$-4.000$/an
Costuri ~350-500$/lună ~350-500$/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Universitatea Webster oferă 15 burse pentru studenţii undergraduate şi 5 pentru studenţii postgraduate în valoare de aproximativ $1.500/an. Aceste burse se acordă în funcţie de rezultatele academice înregistrate (medie > 8.50). Universitatea mai oferă şi o bursă de aproximativ $1.700/an tuturor studenţilor care provin din România. Scopul acestei burse este acela de a încuraja diversitatea culturală din campusul thailandez. Universitatea Webster oferă şi alte burse însă acestea sunt acordate doar după finalizarea unui număr minim de semestre la universitate. Universitatea Webster oferă 15 burse pentru studenţii undergraduate şi 5 pentru studenţii postgraduate în valoare de aproximativ $1.500/an. Aceste burse se acordă în funcţie de rezultatele academice înregistrate (medie > 8.50). Universitatea mai oferă şi o bursă de aproximativ $1.700/an tuturor studenţilor care provin din România. Scopul acestei burse este acela de a încuraja diversitatea culturală din campusul thailandez. Universitatea Webster oferă şi alte burse însă acestea sunt acordate doar după finalizarea unui număr minim de semestre la universitate.
Domenii de studiu

Relatii Internationale

Comunicare si jurnalism

Psihologie

Computer Science

Relatii Internationale

Comunicare si jurnalism

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri