Vrije Universiteit Brussel

Belgia

Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2 1050 Elsene Brussel, Belgium

www.vub.ac.be/english/index.php

Localizare

Vrije Universiteit este localizată în Bruxelles, orașul capitală a Belgiei. Pentru cei care aleg să studieze aici, orașul reprezintă o oportunitate unică din mai multe puncte de vedere – plin de cultură, profund internaționalizat, vibrant și cu o viață de noapte activă. De asemenea, vei găsi expoziții de artă în aer liber și în numeroase muzee, dar și cel mai mare hub business pentru European Affairs. Mai mult, poate fi considerat centrul Europei, fiind ideal pentru călătorit – numai 90 de minute până la Londra, Cologne și Amsterdam la două ore distanță,cu trenul, iar celelalte mari orașe europene sunt la doar două ore cu avionul.

Descriere

Universitatea Vrije din Belgia promovează cercetarea și gândirea liberă, în afara dogmei, într-o atmosferă deschisă și tolerantă față de diversitate, cu un accent pe pluralism și respect.

Anual, aici se înscriu studenți internaționali din peste 123 de țări din lume, universitatea având un buget operativ de 222 milioane de euro. Aceștia sunt atrași de instituție datorită calității educației și datorită accesibilității ei, costurile fiind printre cele mai rezonabile din Europa. În plus, toate acestea sunt disponibile în capitala Europei, ceea ce presupune oportunități nelimitate de dezvoltare. Domeniile de studiu acoperite de VUB sunt variate și, pentru fiecare universitate, a conceput programe specific, foarte relevante și la curent cu noile mișcări de pe piața muncii europeană și internațională. Ai de ales dintre 34 de programe de master și 8 programe de certificare superioară, toate în limba engleză.

Cercetarea de la VUB este recunoscută internațional, aici venind 5 dintre premiile Nobel. Universitatea este conectată la centre și institute precum IES pentru studii europene sau Brussels Diplomatic Academy pentru diplomație economică și antreprenoriat. În plus, are propriile incubatoare business pentru start-up-uri în care oferă consultanță administrativă, juridică și financiară.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 890 €/an 890€ - 5.500 €/an
Cazare 300€ - 400€/lună 350 € - 400 €/lună
Costuri 300€ - 400€/lună 300€ - 400€/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Stiinta si ingineria materialelor

Chimie

Inginerie civila

Comunicare si jurnalism

Electronica si telecomunicatii

Inginerie mecanica

Geografie

Limbi si Literaturi moderne

Relatii Internationale

Undergraduate

Programe de studiu

Servicii Publice, Sociale si Securitate


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinta si ingineria materialelor

Chimie

Inginerie civila

Comunicare si jurnalism

Electronica si telecomunicatii

Inginerie mecanica

Geografie

Limbi si Literaturi moderne

Relatii Internationale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri