VHL University of Applied Sciences

Olanda

Van Hall Larenstein, Leeuwarden Agora 1 Leeuwarden, 8901 BV NL

www.vhluniversity.com/

Localizare

Van Hall Larenstein are 2 campusuri în Olanda: Leeuwarden (Capitală culturală în 2018) și Velp. Clădirea din Leeuwarden are o seră pe acoperiș și o cafenea în incintă. Cele mai multe dintre programele VHL predate în limba engleză sunt situate în Velp pe Larenstein Estate: o clădire modernă înconjurată de verdeață, plină de viață și la doar câteva minute distanță de centrul vibrant al orașului Arnhem.

Descriere

Te interesează un program de Bachelor sau Mastera cu predare în limba engleză, cu o abordare practică? Vino și studiezi la Van Hall Larenstein, cea mai susteinabilă universitate de Științe Aplicate din Olanda!
La Van Hall Larenstein antrenăm studenți ambițioși și inovativi care doresc să contribuie la o lume mai durabilă. Programele noastre se concentrează pe domeniile Alimentație și produse lactate și Animale și afaceri. În timpul studiului vei lucra la mai multe proiecte internaționale și stagii de practică la companiile în care transformi teoria în practică. Chiar de la început vei dezvolta o rețea profesională de studenți și colegi din întreaga lume.
Cele mai multe dintre programele noastre predate în limba engleză sunt situate în Velp pe Larenstein Estate: o clădire modernă înconjurată de verdeață plină de viață, la doar câteva minute distanță de centrul vibrant al orașului Arnhem. Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim!

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 13.350 € / an
Cazare 320 € - 450 €/lună 320 € - 450 €/lună
Costuri ~300 € /lună ~300 € /lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri