University of the West of England Bristol

Marea Britanie

Univesity of the West of England, Bristol Frenchay Campus, Coldharbour Lane Bristol, BS16 1QY, Unite…

www.uwe.ac.uk/

Localizare

Cu o istorie datând din anul 1595, de pe timpul Școlii Comerciale de Navigație, University of the West of England se poate lăuda cu o locație interesantă și profund încărcată de viață. Cele patru campusuri ale universității, Frenchay, Bower Ashton, Glenside și St. Matthias sunt situate în orașul Bristol. Acesta a fost desemnat de publicația The Independent ca primul dintre orașele cu un standard ridicat al vieții din Marea Britanie, datorită creșterii fabuloase a salariilor din ultimii ani, a scăderii continue a ratei de șomaj în rândul tinerilor și a posibilităților nelimitate de petrecere a timpului liber. În plus, Bristol este la doar 90 de minute distanță de Londra și la 15 minute de Bath – oraș cultural turistic din Marea Britanie!

Descriere

UWE Bristol, cum mai este cunoscută, este una dintre cele mai populare universități din Marea Britanie. Oferta academică numără peste 600 de programe, la nivel de licență, master, cursuri profesionale și cursuri scurte. UWE are ca principal obiectiv să încheie cât mai multe parteneriate și legături cu angajatori de top din Marea Britanie care să ofere oportunități reale absolvenților.

Fiind o universitate de cercetare, UWE se mândrește că și-a mărit fondurile alocate pentru cercetare cu 122%. Cele mai bune rezultate s-au obținut în aria științelor biomedicale, pe domeniul de arte și design, comunicare, studii media și culturale. De asemenea, UWE are cel mai mare laborator de robotică din Europa din 2012, în parteneriat cu University of Bristol, un magnet pentru cercetători și business-uri care vor să investească în noi tehnologii.

Potrivit unui top realizat de The Guardian în 2013, programul Land & Property Management a fost clasat al patrulea dintre instituțiile care oferă asemenea studii, iar programul Earth & Marine Sciences al patrulea din UK.

Universitatea a investit foarte mult în a oferi studenților cele mai noi și mai potrivite facilități studenților. Pe lângă faptul că universitatea își desfășoară activitatea în patru campusuri din orașul Bristol, UWE s-a asigurat că studenții beneficiază de:
• Un centru sportiv accesibil și modern (săli de fitness, terenuri de hochey și fotbal, perete interior de cățărat etc.);
• Laborator IT 24 de ore/7 zile pe săptămână și centru de conferințe;
• Uniuni studențești – universitatea încurajează comunitățile de studenți oferindu-le resurse;
• Cinema – universitatea deține un cinematograf, iar studenții și personalul UWE au intrarea gratuită întotdeauna;
• „Satul studenților” – UWE pune la dispoziție cazare pentru aproape 2.000 de studenți, într-un mediu complet echipat pentru o viață sigură și activă social;
• Facilități speciale – studio pentru studii forensice, simulator de zbor, săli de judecată și birouri de avocatură pentru procese fictive, acceleratoare virtuale, săli pentru tranzacții financiare, studiouri media și pentru design, centru de echitație.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 9.000/an £ 3.000 - £ 5.500/an
Cazare £ 320 - £ 630/lună £ 320 - £ 630/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră.
Domenii de studiu

Management

Business

Educatie

Fizioterapie

Undergraduate

Programe de studiu

Management

Business


Postgraduate

Programe de studiu

Educatie

Fizioterapie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri