University of Westminster

Marea Britanie

London, 309 Regent Street, W1B 2UW, United Kindgdom

www.westminster.ac.uk/

Localizare

University of Westminster, prima universitate politehnică din Marea Britanie, este localizată în Londra. Are șase campusuri în capitală, unul dintre ele fiind chiar vis-à-vis de celebrul muzeu Madame Tussauds.

Descriere

University of Westminster se distinge prin varietatea de programe oferite în cadrul fiecărei facultăți și prin orientarea sa globală în ceea ce privește metodele de predare. 25% din studenții Westminster sunt internaționali, provenind din peste 150 de țări.

 

Centrul de cercetare media al Westminster este unul dintre primele din lume care s-a specializat în studiul Social Media. Face parte din Institutul de Cercetare în Comunicare și Media, care recent a fost clasat pe locul 1 în UK. De asemenea, topul QS World University 2013 a plasat școala media Westminster pe locul 20 în lume. University of Westminster ocupă de asemenea locul 1 în UK pentru diversitatea cursurilor de limbi străine oferite – peste 50 de programe din care poți alege!

 

Universitatea nu este faimoasă doar pentru programele sale ce acoperă o paletă largă de subiecte și pentru standardele academice înalte. Un element distinctiv este Școala de Arhitectură, una din cele mai bune din UK, deținând multiple acreditări. Este și printre cele mai râvnite în rândul studenților, cerințele de admitere având un standard ridicat. Mai mult, este unică pentru activitatea de consultanță în domeniu, ceea ce presupune că studenții au șansa de a participa în proiecte reale și de a aplica alături de profesorii și profesioniștii din domeniu cunoștințele lor.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an Începând cu £ 5.000/an
Cazare £ 250 - £ 600/lună £ 250 - £ 600/lună
Costuri ~£ 300 - £ 600/lună ~£ 300 - £ 600/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Testimoniale

Andreea Cimpoieru: Ce m-a impresionat este interesul și dedicația profesorilor , dar și a celorlalți studenți în a te ajuta să te acomodezi cât mai repede și să profiți din plin de viața de student.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri