University of West London

Marea Britanie

A300, The Library, St Mary's Road, Ealing, London, W5 5RF, UK

www.uwl.ac.uk/

Localizare

Universitatea este localizată într-un hub business de succes, într-o atmosferă cosmopolită, din vestul Londrei, la mai puțin de 30 de minute de centrul capitalei. Dată fiind locația sa, instituția are experiența parteneriatelor din domeniul afacerilor și puternice legături cu industrii esențiale.

Descriere

University of West London și-a construit de-a lungul timpului reputația pentru educație de cea mai înaltă calitate, care garantează angajabilitatea studenților pe măsura calificării lor. Pentru acest motiv este considerată una din universitățile moderne de top din UK, cu 95% dintre studenți având un job după absolvire (Employment Performance Indicators, 2014).

 

Cel mai interesant aspect este că studenții au șansa de a efectua placement-uri în cadrul companiilor cu care universitatea are parteneriate, cum ar fi Apple, Hewlett Packard, Hilton, Oracle sau Microsoft. Printre absolvenții universității se numără ministrul adjunct al educației din Malaezia, fostul ministru al sănătății din Maurițius și președintele Global Operations pentru Grupul Hilton Hotels.

 

University of West London a fost clasată de către The Guardian în 2013 ca universitatea din Londra cu cele mai moderne cursuri în Business Management, Tourism & Hotel Management, Psychology și Health Care. Pentru munca și eforturile remarcabile în domeniul managementului hotelier a primit distincția Queen’s Anniversary Prize, acordată de însăși Regina.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 8.500/an ~ £ 6.000 - £ 9.500/an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Arte

Management

Stiinte Biomedicale

Cibernetica si Robotica

Constructii civile si structurale

Undergraduate

Programe de studiu

Arte

Management


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Cibernetica si Robotica

Constructii civile si structurale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri