University of Sunderland

Marea Britanie

Campus Sunderland, Londra, Edinburgh Building, City Campus, Chester Road, Sunderland, SR1 3SD, UK

www.sunderland.ac.uk/

Localizare

Universitatea are două campusuri în Sunderland: Campus Sir Tom Cowie, care este poziționat pe malul mării, și City Campus, în centrul orașului Sunderland. Ambele sunt poziționate perfect pentru a asigura o experiență studențească de neuitat. Un al treilea campus a fost recent deschis în Londra, în Canary Wharf, în inima celui mai important centru financiar din Europa.

Descriere

Universitatea Sunderland este o instituție inovativă, cu standarde înalte de predare, cercetare și suport și este poziționată în centrul unuia dintre cele mai dinamice orașe din Marea Britanie. Universitatea oferă cursuri de calitate din 1901. Aceasta deține legături puternice cu firme din industrie și din lumea afacerilor și lucrează îndeaproape cu unele dintre cele mai renumite companii din lume.

Universitatea deține o gamă de facilități moderne, create special pentru studenți, toate aflate la o distanță de maxim 2.5 km de centrul orașului. Dotările universității sunt, fără îndoială, unele dintre cele mai bune din Marea Britanie, fiind făcute investiții de peste 130 de milioane de lire în cele două campusuri până în anul 2012.

Sunderland este una dintre cele mai sigure universități din Anglia și Țara Galilor, potrivit datelor oficiale publicate de poliție în luna iunie 2014. Autobuzul universitatii asigură transportul gratuit și în condiții de siguranță și încredere între cele două campusuri și toate centrele de cazare ale studenților.

Universitatea a fost clasată ca fiind cea mai bună nouă universitate în Nord-Est, conform Guardian University Guide 2012. De asemenea, a primit și statutul de World leading’ research în 10 subiecte, conform Research Assessment Exercise (RAE 2008).

 

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 7.000 - £ 12.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră.
Domenii de studiu

Statistica

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Computer Science

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Statistica

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Computer Science

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri