University of Strathclyde Glasgow

Marea Britanie

16 Richmond St, Glasgow G1 1XQ, United Kingdom

www.strath.ac.uk/

Localizare

Universitatea din Strathclyde este o universitate publică de cercetare situată în Glasgow, Scoția. Fondată în 1796 ca Andersonian Institute, este cea de-a doua universitate cea mai veche din Glasgow, universitatea primind statutul său în 1964 ca prima universitate tehnologică din Regatul Unit

Descriere

University of Strathclyde, situată în centrul orașului Glasgow, este o universitate britanică cu multiple premii pentru excelență. Universitatea a fost fondată în 1796, ceea ce o face una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din Glasgow, Scoția.

EDMUNDO te poate ajuta să aplici la toate programele de master la această universitate. Universitatea oferă o serie de programe masterale, dar se concentrează pe studii tehnologice și științifice. Cercetarea este, de asemenea, o parte importantă, cu accent predominant pe sănătate, fabricație și energie, printre altele.

De asemenea, sunt disponibile o mare varietate de parteneriate cu întreprinderi, precum și cu alte instituții de învățământ superior, atât în interiorul, cât și în afara Regatului Unit. Universitatea din Strathclyde este a treia cea mai mare universitate din Scoția ca număr de studenți, cu studenți și personal din peste 100 de țări.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Dezvoltare web si software

Hidrologie

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Dezvoltare web si software

Hidrologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri