University of Southampton

Marea Britanie

University Road, Southampton SO17 1BJ, United Kingdom

www.southampton.ac.uk/

Localizare

Indiferent ce îți dorești de la studentie, in Southampton le găsești pe toate! Fie că este vorba despre cultură, distracție sau activități sportive, orașul Southampton are ceva de oferit pentru fiecare. Cu o climă caldă specifică sudului și peisaje tipic britanice, Southampton se mai află situat si la numai o oră distanță de Londra.

Descriere

Universitatea are o comunitate de aproape 22.000 de studenți care învață în cele șase campusuri. Mediul academic este multicultural, iar studenții apreciază cel mai mult excelența academică, metodele interactive de predare și focusul pe cercetare.

 

Una dintre inovatiile studenților de aici o reprezinta contribuția lor la inventarea fibrei optice! Mai mult, comunitatea academică din cadrul universității a fondat Worldwide Universities Network (WUN) – o rețea internațională de cercetare, în care sunt incluse universități din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Norvegia și China.

 

Universitatea Southampton se află pe locul 14 în Marea Britanie (Complete University Guide 2016) și pe locul 81 în lume (QS World University Rankings 2016), fiind printre cele mai populare instituții de învățământ superior. Tot internațional, universitatea a intrat în top 10 pentru satisfacția studenților cu privire la programul ales.

 

N-ai vrea să aștepți o viață ca să ajungi la un salariu pe măsura pregătirii tale academice, nu-i așa? National Student Survey arată că Southampton este în top 20 universități ale căror absolvenți au printre cele mai bine plătite joburi.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 5.400
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 250 - £ 600/lună £ 250 - £ 600/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Farmacie si Farmacologie

Stiinta si ingineria materialelor

Stiinte Biomedicale

Comunicare si jurnalism

Sport si Educatie Fizica

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Farmacie si Farmacologie

Stiinta si ingineria materialelor


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Comunicare si jurnalism

Sport si Educatie Fizica

Testimoniale

Vivien Milea: Sfatul meu, pentru toți cei care vor veni în UK: nu fiți timizi! Sunt mai multi studenți străini decât englezi aici, și englezii sunt absolut încântați și fascinați de curajul nostru de a studia într-o altă țară.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri