University of South Wales

Localizare

Universitatea din South Wales este o universitate publică din Țara Galilor, cu campusuri în Cardiff, Newport și Pontypridd. A fost constituită la 11 aprilie 2013 datorită fuzionării dintre Universitatea din Glamorgan și Universitatea din Wales, Newport.

Descriere

University of South Wales este una dintre cele mai interesante universitati noi din Marea Britanie. Este una dintre top 10 universitati din Marea Britanie dupa numarul de studenti (30.000) si atrage studenti din peste 122 de tari, oferind peste 500 de cursuri.

 

Universitatea se lauda cu un portofoliu larg de profesori care inca profeseaza si pot prezenta o viziune realista asupra domeniului pe care il predau. Acestia sunt de la poeti premiati, autori si istorici pana la ingineri, jurnalisti sau persoane din lumea IT, acoperind un numar mare de domenii. Studentii invata profesiile prin practica, beneficiind de sali de tribunal pentru practica, studiouri TV, simulari ale saloanelor de spital si scene ale crimelor pentru analiza.

 

Ca membra a St. David’s Group, University of South Wales este recunoscuta ca una dintre cele mai mari universitati de cercetare din Tara Galilor, in domenii ca energia durabilă, dezvoltarea educației, sănătății, industriile creative și artele, comunicațiile mobile, științe umaniste, business sau tehnologii inovatoare. In plus, pe langa proiectele de cercetare pe care le desfasoara, universitatea are parteneriate cu angajatori importanti ca British Airways sau National Health Service, facilitand accesul studentilor pe piata muncii. University of South Wales este o universitate de top in ceea ce priveste accesul studentilor pe piata muncii, unde 94% dintre studenti isi gasesc un loc de munca sau isi continua studiile in 6 luni de la absolvire (evaluare realizata de HESA 2013/2014).

 

University of South Wales a investit mult in domeniul artelor, detinand o scoala de film aclamata la nivel international, facilități de animație, studiouri de radiodifuziune si una dintre cele mai vechi școli de fotografie din Marea Britanie.
Este o universitate de varf in ceea ce priveste sprijinul acordat studentilor, recunoastere primita in 2012 in urma sondajului realizat de the Times. In plus, universitatea a fost cotata a 8a in topul universitatilor realizat de WhatUni in anul 2016, top realizat exclusiv din voturile studentilor in curs, fiind evaluate 10 categorii legate de experienta de student.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 / an £ 4.000 - £ 6.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Management Turistic

Stiinte Biomedicale

Grafica si animatie digitala/multimedia

Comunicare si jurnalism

Dezvoltare jocuri

Relatii Internationale

Undergraduate

Programe de studiu

Management Turistic


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Grafica si animatie digitala/multimedia

Comunicare si jurnalism

Dezvoltare jocuri

Relatii Internationale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri