University of Sheffield

Marea Britanie

The University of Sheffield Western Bank Sheffield S10 2TN UK

www.sheffield.ac.uk/

Localizare

Universitatea este situata în Sheffield, în nordul țării, al treilea ca mărime din Anglia ca populație.

Descriere

Sheffield este un oraș care debordează de energie, de evenimente culturale și posibilități de distracție. În același timp, este considerat mai sigur prin comparație cu alte orașe mari, conform studiului realizat de UK Peace Index 2013.

Universitatea din Sheffield a fost fondată în urmă cu mai mult de 100 de ani, cu scopul de a aduce beneficii considerabile orașului în domeniul economic și sanitar, dar și în dezvoltarea culturală a copiilor.

Acțiunile acestei universități se bazează pe principii bine înrădăcinate, dar în același timp cu determinarea de a discuta și lucra împreună pentru a rezolva diferite probleme și pentru a inspira noi modalități de gândire. Universitatea din Sheffield a primit 6 premii Queen’s Anniversary Prizes, care recunosc contribuția deosebită a universității în diferite domenii, printre care cel economic, cultural și al vieții sociale.

Au legături cu companii mari, printre care și IBM, Microsoft, Rolls-Royce, Fujitsu, Boeing și Ernst and Yourng. În plus, dotările laboratoarelor sunt lăudate de studenți ca fiind de top. Universitatea a fost votată numărul 1 ca experiență a studenților în Times Higher Education Student Experience Awards, 2014-15.

Conform rezultatelor din 2014 a Research Excellence Framework, Universitatea din Sheffield este printre primele 10% dintre universitățile din Marea Britanie.

Studenții beneficiază de două biblioteci în campus, care oferă posibilitatea de a utiliza unul dintre cele peste peste 500 de calculatoare și de a beneficia de resursele de peste 100.000 de cărți. Acest spațiu este deschis 24-7 și împreună cu cele două biblioteci facilitează accesul la peste 1.4 milioane de cărți și articole. Universitatea investește permanent în dezvoltarea clădirilor din campus, cea mai mare fiind The Diamond, o clădire deschisă 24-7 din Septembrie 2015, care înglobează peste 1.000 de spații de studiu, 9 săli de lectură, o bilbiotecă și facilități pentru programele de inginerie.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 7.000 - £ 12.000/an
Cazare £ 270 - £ 500/lună £ 270 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 de ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră. Part-time job: orice student are voie prin lege să lucreze part-time maxim 20 ore pe săptămână cu un salariu minim de £ 5/oră.
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Computer Science

Biologie

Sociologie

Comunicare si jurnalism

Stiinte Biomedicale

Dezvoltare web si software

Educatie

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Computer Science

Biologie

Sociologie

Comunicare si jurnalism


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Dezvoltare web si software

Educatie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri