University of Salford

Marea Britanie

The University of Salford, The Crescent, Salford, M5 4WT, United Kingdom

www.salford.ac.uk

Localizare

Universitatea este atât de aproape de centrul orașului Manchester, încât poți merge pe jos la cursuri! Legăturile de transport public sunt excelente, cu autobuze circulând la câteva minute unul după altul, având chiar și o stație de tren în campus, din care se poate ajunge ușor în alte orașe din Marea Britanie. University of Salford se află la mai puțin de 30 de minute de condus de Manchester International Airport și la numai două ore de Londra.

Descriere

Ambițiile Universității Salford cresc în fiecare an. Cu peste 20.000 de studenți, de peste tot din lume, universitatea este axată pe cercetare și inovație. Este un lider educațional recunoscut internațional în domenii precum sănătate, media, energie și mediu, iar în ultimii ani și-a concentrat eforturile pe business și pe crearea de parteneriate din diferite industrii. Campusul Salford face parte dintr-un proiect de reabilitare locală de peste 650 milioane de lire, ceea ce garantează facilități moderne și cercetare de top.

 

Este clasată pe locul 48 în Research Fortnight Power Ranking Tables pentru cercetare, ceea ce o aduce pe locul trei în UK. In plus, are si cea mai mare școală pentru științe ale sănătății din UK , iar printre institutiile partenere sale se numără Cambridge, Carnegie Mellon, Adobe, Avid, BBC și BT.

 

Pentru viitorii specialiști în domeniul media, University of Salford a creat MediaCityUK, un univers paralel, una din cele mai inovative idei din educație din Marea Britanie. Aici e casa departamentelor BBC, ITV și a peste 80 de companii media, fiind locul perfect pentru studiu, socializare și pentru conectarea cu cei mai buni specialiști din industrie. Ai de ales din peste 30 de programe de licență și master, beneficiind de infrastructură digitală, platouri de producție și de studiouri reale.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an 5.000 £ - 9.500 £/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 264 - £ 430/lună £ 264 - £ 430/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Farmacie si Farmacologie

Grafica si animatie digitala/multimedia

Medicina Veterinara

Stiinte Biomedicale

Cibernetica si Robotica

Farmacie si Farmacologie

Undergraduate

Programe de studiu

Farmacie si Farmacologie

Grafica si animatie digitala/multimedia

Medicina Veterinara


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Cibernetica si Robotica

Farmacie si Farmacologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri