University of Reading

Marea Britanie

University of Reading, Carrington Building, University of Reading Whiteknights, Reading RG6 6UA

www.reading.ac.uk

Localizare

University of Reading este o instituție situată în Reading, Berkshire, un fost oraș medieval din Marea Britanie. Gazda celebrului eveniment anual Reading Festival, orasul este situat la doar 25 de minute departare de Londra, cu legaturi eficiente catre restul tarii. Reading beneficiaza de câteva campusuri mari în întreg orașul și a fost inițial stabilită ca University College în anul 1892, devenind universitate în anul 1929.

Descriere

Conform unui top realizat de The Times Higher Education World University Rankings, în anul 2013-2014, University of Reading a fost poziționată în top 1% dintre universitățile din lume. De asemenea, The Guardian University Guide a clasat-o în anul 2013 prima în ceea ce privește studiile în Agriculture & Food (Agricultură și Nutriție). Alte cursuri înalt recunoscute pentru care universitatea a fost lăudată sunt: Teacher Training, Earth & Marine Sciences, Art & Design, Archaeology.

 

Tot în anul 2013, conform unui studiu național din UK, University of Reading a obținut un scor ridicat al satisfacției în rândul studenților. Ceea ce îi atrage întotdeauna pe studenți la University of Reading este felul în care sunt concepute programele de studiu. Oferă peste 200 de optiuni in domenii variate precum arte, științe socio-umane, business ori științe. Structura modulară a programelor este concepută astfel încât să te poți specializa într-o arie anume, în același timp dezvoltând subiecte de bază.

Universitatea are trei mari campusuri: Whiteknights Campus, London Road și Greenlands. Fiecare dintre ele este dotat cu facilități de ultimă oră:
• Resurse IT și laboratoare disponibile non-stop;
• Facilități pentru sportivi de performanță și nu numai – terenuri pentru diverse sporturi de echipă și săli echipate complet pentru fitness;
• Varietate în alegerea opțiunilor de cazare în campus;
• Muzee specializate pentru studiu și cercetare sau simplu, pentru petrecerea timpului liber – Muzeul pentru zoologie, pentru arheologie grecească și pentru viața rurală.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 3.000 - £ 5.500/an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Management

Istorie

Arte

Limbi si Literaturi moderne

Farmacie si Farmacologie

Stiinta si ingineria materialelor

Educatie

Stiintele mediului

Management

Farmacie si Farmacologie

Filozofie

Undergraduate

Programe de studiu

Management

Istorie

Arte

Limbi si Literaturi moderne

Farmacie si Farmacologie

Stiinta si ingineria materialelor


Postgraduate

Programe de studiu

Educatie

Stiintele mediului

Management

Farmacie si Farmacologie

Filozofie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri