University of Portsmouth

Marea Britanie

University House, Winston Churchill Avenue, Portsmouth, Hampshire, PO1 2UP, United Kingdom

www.port.ac.uk/

Localizare

Portsmouth este singurul oraș insulă din Marea Britanie si locul în care s-a născut Charles Dickens. Studentii din Portsmouth au totul la indemana: de la cafenele dragute, plaje si pana la locuri grozave de shopping, totul se afla la mica apropiere in Portsmouth. Multa lume merge cu bicicleta iar atmosfera orasului este una foarte prietenoasa si cosmopolita, in mare parte datorita comunitatii dezvoltate de studenti, atat britanici cat si internationali.

Descriere

Universitatea propune un nou tip de studenție – caracterizat de nenumărate oportunități ce permit studenților de la Portsmouth să iasă în evidență. Pentru asta, instituția a încheiat parteneriate multiple cu lideri din domeniu, iar indiferent de programul de studiu ales, vei avea parte de experiențe practice de învățare. În plus, viața de student la Portsmouth înseamnă: voluntariat local și internațional, activități de reprezentare a comunităților studențești – aici sunt cele mai multe societăți și sunt organizate numeroase evenimente.

 

În National Student Survey 2014, University of Portsmouth a obținut 88% pentru satisfacția în rândul studenților. The Times și Sunday Times Good University Guide 2015 au plasat universitatea în top 10 universități moderne din UK, datorită investitiilor masive din ultimii ani in facilități și dezvoltării serviciilor personalizate de consiliere în carieră. Pe plan mondial, se clasează în top 2% universități ca prestigiu și calitate a studiilor.

 

University of Portsmouth pune studentul în centrul preocupărilor sale. De aceea, flexibilitatea este un aspect cheie pentru care, an de an, studenții aleg să vină aici. Programele pot fi ajustate după preferințe, part-time sau la distanță și există numeroase cursuri profesionale croite după nevoi specifice. De asemenea, studenții pot urma gratuit orice curs de limbă străină.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 8.750/an £ 5.000 - £ 7.500/an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare £ 270 - £ 420/lună £ 270 - £ 420/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Dezvoltare jocuri

Electronica si telecomunicatii

Ilustratii

Inginerie mecanica

Computer Science

Farmacie si Farmacologie

Administratie publica

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Dezvoltare jocuri

Electronica si telecomunicatii

Ilustratii

Inginerie mecanica

Computer Science

Farmacie si Farmacologie

Administratie publica

Testimoniale

Robert Moisuc: Sunt foarte surprins că încă am entuziasmul din prima zi, iubesc la nebunie tot ce fac la universitate, felul de a preda, temele, totul. E pentru prima oară când mi-e drag să imi fac temele.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri