University of Padova

Italia

Via 8 Febbraio 1848, 2, 35122 Padova PD, Italy

www.unipd.it/en/

Localizare

Universitatea din Padova este o universitate italiană situată în orașul Padova, Italia. Universitatea din Padova a fost înființată în 1222 ca o școală de drept. Padova este cea de-a doua universitate din Italia și una dintre cele mai vechi universități din lume.

Descriere

Universitatea din Padova a fost înființată în 1222 și este una dintre cele mai vechi și mai prestigioase universități din Europa. Nicolaus Copernicus, Galileo Galilei, Andrea Vesalio, William Harvey, Pietro d’Abano și Carlo Goldoni sunt doar câțiva oameni de știință, medici, filozofi, juristi și scriitori care au făcut din Padova un reper pentru descoperirea și răspândirea științei și culturii europene. La Padova, Elena Lucrezia Cornaro Piscopia a devenit prima femeie din lume care a obținut o diplomă când a absolvit filosofia în 1678.

 

Universitatea din Padova, loială motto-ului său Universa Universis Patalina Libertas, a fost întotdeauna un bastion al gândirii libere, studiu și cercetare. Astăzi, Padova este o universitate majoră multidisciplinară a cărei lectori, studenți și personal reprezintă aproape o treime din populația orașului. Cele 8 școli (Științe Agricole și Medicină Veterinară, Economie și Științe Politice, Inginerie, Drept, Științe Umane și Sociale și Patrimoniu Cultural, Medicină, Psihologie, Știință) și 32 de departamente asigură că Padova oferă o gamă largă și variată de subiecte care acoperă toate domenii de învățare. Universitatea este, de asemenea, inima științifică și culturală a industrializatului nord-est al Italiei, oferind o pregătire extrem de specializată pentru cei 7 milioane de locuitori ai zonei.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Cazare 250 € - 500 €/lună 250 € - 500 €/lună
Costuri 250 € -500 €/lună 250 € -500 €/lună
Taxa de scolarizare ≈ 3.000 €/an ≈ 3.000 €/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Biologie

Finante-Banci

Stiintele mediului

Tehnologia informatiei (IT)

Administratie publica

Farmacie si Farmacologie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri