University of Liverpool

Marea Britanie

University of Liverpool Liverpool, L69 3BX, United Kingdom, Tel: +44 (0)151 794 2000

Localizare

Campusul Universității Liverpool este localizat chiar în centrul orașului port cu același nume, la doar 10 minute de gară și foarte bine deservit de rutele de transport în comun.

Descriere

Universitatea este membră a Russell Group, acesta reprezentând universitățile de cercetare de top din UK. Nouă dintre alumnii Universității Liverpool au fost laureați ai premiului Nobel. Fiind un veritabil centru universitar, acesta găzduiește în prezent peste 30.000 de studenți, dintre care 6.000 de studenți internaționali din peste 130 de țări.

 

 

Principalul obiectiv al instituției este acela de a avea un impact pozitiv asupra studenților, dar și asupra lumii, prin cercetare, cunoaștere și colaborare. Universitatea s-a distins prin paleta variată de programe academice oferite, printre care se numără biochimia, arhitectura, medicina și medicina veterinară, oceanografia, ingineria, fizica și științele sociale și umaniste.

 

 

Universitatea Liverpool oferă acces la două biblioteci principale, însumând un număr impresionant de 1.9 milioane de exemplare, printre care numeroase colecții de specialitate și exemplare rare, arhive și manuscrise. De asemenea, portofoliul exemplarelor electronice este extrem de vast, iar universitatea pune la dispoziția studenților 1.370 de computere.

 

În materie de sport, Universitatea Liverpool oferă burse în fiecare an studenților eligibili. Centrul sportiv al universității găzduiește un studio de fitness proaspăt inaugurat, două săli de sport, două bazine de înot, patru terenuri de squash, o sala de spinning, precum și o structură de bouldering. De asemenea, universitatea investește sume impresionante în laboratoarele științifice de ultimă generație din domeniul fizicii, al chimiei, arheologiei și al științelor mediului.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an ~£ 4.000 /an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Grafica si animatie digitala/multimedia

Marketing

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Marketing

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri