University of Leicester

Marea Britanie

University Rd, Leicester LE1 7RH, United Kingdom

www.le.ac.uk

Localizare

Leicester este situat în centrul Angliei. Vei fi doar o oră de la Birmingham, sau la o distanță de oră și zece minute de Londra cu trenul. Există trenuri directe regulate către St. Pancras International, la Londra ușor, oferind posibilitatea de a călători în Europa cu Eurostar.

Descriere

Universitatea este renumită pentru inventarea amprentării genetice. Fondată în anul 1921, campusul principal se află la o milă distanță de centrul orașului; biblioteca David Wilson a fost redeschisă în anul 2008 de către Regina Elisabeta II după ce a fost renovată cu un buget de 32 de milioane de lire sterline, devenind astfel o clădire modernă, îmbrăcată în sticlă, dotată cu un număr excepțional de colecții speciale și volume academice.

Universitatea Leicester găzduiesște cel mai mare centru din Europa de cercetare spațială, în care au fost construite sonde spațiale, recunoscute fiind Mars Lander Beagle 2, construită în colaborare cu Open University. Campusul central deține centrul de arte (fostul Embrace Arts), numit în onoarea actorului și regizorului Lord Attenborough, care a crescut în campus, când tatăl său a fost decan al vechiului Colegiu Universitar; centrul oferă o gamă largă de spectacole, inclusiv dans, teatru, spectacole de păpuși, muzica clasica și concerte folclorice și de jazz. Există, de asemenea, un program amplu de cursuri în artele spectacolului, artele vizuale, literatură și arte creative sau meserii.

Fiind o universitate care pune foarte mult accent pe cercetare, conform revistei Times, Universitatea Leicester este pe locul 28 în topul național, iar conform The Guardian, se află pe locul 32, în anul 2016.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 7.800 - £ 9.000/an £ 4.000 - £ 10.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Fizioterapie

Management Turistic

Undergraduate

Programe de studiu

Fizioterapie


Postgraduate

Programe de studiu

Management Turistic

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri