University of Huddersfield

Marea Britanie

University of Huddersfield Queensgate, Huddersfield, HD1 3DH, +44 (0)845 155 6666, +44 (0)148 442 22…

www.hud.ac.uk/

Localizare

Huddersfield este situat în centrul Marii Britanii, între oraşele Leeds şi Manchester. De la o expeditii de-o zi prin celebra regiune Yorkshire si pana la un Festival anual al Luminilor, spectaculosul Castle Hill, galeriile locale de arta ori pitorescul Holmfirth, Huddersfield reprezinta o alternativa ideala aglomeratia marile orase britanice. Universitatea este amplasată în centrul oraşului, la numai 10 minute de gară. In plus, cel mai apropiat aeroport internaţional este in Manchester, la aproximativ 50 km de universitate.

Descriere

Universitatea Huddersfield este un centru de cercetare şi excelenţă in continua crestere, care împinge în permanenţă limitele cunoaşterii. Instituția este în topul primelor 10 universităţi din Anglia, pentru satisfacţia studenţilor, programele academice oferite de această universitate fiind variate – de la arhitectură, inginerie, business şi informatică, până la ştiinţe sociale şi umaniste.

 

Campusul ofera, pe langa facilitatile tipice oricarei facultati britanice, si o multime de atractii inedite, precum un Fashion Studio, un laborator de Formula 1 si o camera de simulare pentru studentii la Criminalistica denumita ‘Crime Scene’.

 

Vrei garanția unei educații ce îți va deschide oportunități încă de la primele luni după absolvire? 94% dintre cei care au absolvit un program de licenţă în cadrul acestei universităţi şi-au putut găsi un loc de muncă în cel mult 6 luni de la finalizarea studiilor, având un salariu mediu pentru început de 19.500£/an. Preocuparea universității de a stabili puternice legături cu anumite companii rezultă în peste 2.000 de stagii de practică în fiecare an.

 

În 2014, QS Intelligence Unit a acordat universității cinci stele pentru facilitățile existente: a marcat un maximum de puncte pentru facilități sportive, de infrastructură IT, facilități medicale și societăți studențești.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an ~£ 4.000 /an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Cibernetica si Robotica

Antreprenoriat

Educatie

Electronica si telecomunicatii

Cibernetica si Robotica

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Cibernetica si Robotica

Antreprenoriat


Postgraduate

Programe de studiu

Educatie

Electronica si telecomunicatii

Cibernetica si Robotica

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri