University of Exeter

Marea Britanie

Exeter EX4 4QD, United Kingdom

www.exeter.ac.uk/

Localizare

Universitatea are patru campusuri: Streatham și St Luke (ambele din Exeter); și Truro și Penryn (ambele fiind în Cornwall). Instituția principală de învățământ superior se află în orașul Exeter, Devon. Streatham este cel mai mare campus care conține multe dintre clădirile administrative ale universității și este considerat cel mai frumos din țară.

Descriere

EDMUNDO te poate ajuta sa aplici doar la programe de master la aceasta universitate.

Universitatea din Exeter combină cercetarea recunoscută la nivel mondial cu o satisfacție excelentă a studenților la campusurile din Exeter și Cornwall. Este un membru al grupului Russell de universități de cercetare intensivă. Formată în 1955, Universitatea are 22.085 de studenți din peste 130 de țări diferite. Succesul său este construit pe un parteneriat puternic cu studenții săi și o concentrare clară asupra performanțelor ridicate. Aceasta se situează printre primele 200 de universități din lume în clasamentul QS și Times Higher Education.

Progresele recente care au ieșit din cercetarea din cadrul universității Exeter includ identificarea și tratamentul noilor forme de diabet și crearea celui mai transparent, ușor și flexibil dirijor al energiei electrice din lume. Cercetarea se concentrează pe unele dintre cele mai fundamentale probleme cu care se confruntă astăzi omenirea și, pentru a-și menține reputația, continuă investițiile în infrastructura de cercetare. Dezvoltarea noului centru de cercetare Living Systems, de 52,5 milioane de lire sterline, este acum completă. Se va concentra pe prevenirea bolilor prin intermediul biologiei predictive și va găzdui în cele din urmă 200 de oameni de știință.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 7.200 - £ 10.500/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Agricultura si Silvicultura

Sport si Educatie Fizica

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Agricultura si Silvicultura

Sport si Educatie Fizica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri