University of East London

Marea Britanie

Docklands Campus, University Way, London E16 2RD, United Kingdom, +44 20 8223 3000

www.uel.ac.uk

Localizare

University of East London (UEL) este localizată în estul Londrei și are 3 campusuri - Docklands campus, Stratford campus și University Square Stratford (USS).

Descriere

University of East London se află în primele 6 universități moderne de cercetare din Marea Britanie. Formată în 1892, a dorit să răspundă cererii comunității și s-a adaptat acestui lucru fiind inițial un institut tehnic. Încă de la început și-a impus să fie cât mai implicată în societate și a avut unul dintre primele departamente pentru femei din țară susținând egalitatea de gen.

La National Student Survey a reușit să obțină 81% în materie de satisfacție a studenților, iar în ceea ce privește gradul de pregătire al profesorilor este mândră de scorul de 97%. Mai mult, universitatea susține activități de implicare în comunitate. Universitatea are parteneriate cu instituții din Marea Britanie, dar și din afara țării cum ar fi Women’s Institute of Management din Malaezia.

Pentru University of East London, parcursul academic al studenților este foarte important, universitatea fiind renumită pentru investițiile constante în facilitățile oferite în campusuri și în infrastructura acestora, considerându-se astfel o comunitate în care studenții lucrează, studiază și se relaxează împreună.

Deoarece înțelege importanța activităților voluntariatului în care studentul câștigă experiență și se pregătește în conformitate cu cererea reală de pe piața muncii, organizează în fiecare an, în luna octombrie, UEL Volunteering Fair unde sunt prezenți peste 40 de angajatori.

Încă de la început susține, cu toate resursele pe care le are, dorința studenților de a se angaja. Fiecare poate accesa un formular online pentru a găsi cele mai bune oferte și pentru a aplica. El se numește Job Search.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 3.000 - £ 9.000/an
Cazare £ 450 - £ 600/lună £ 450 - £ 600/lună
Costuri ~£ 500/lună ~£ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Statistica

Farmacie si Farmacologie

Constructii civile si structurale

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Statistica

Farmacie si Farmacologie

Constructii civile si structurale

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri