University of Cumbria

Marea Britanie

Fusehill St, Carlisle CA1 2HH, United Kingdom

www.cumbria.ac.uk

Localizare

University of Cumbria are campusuri în Carlisle, Lancaster și Ambleside. Acestea sunt pline de viață, sigure și perfecte pentru studenți, fiind orașe unde costurile de trai sunt sub mediu. Studenții pot folosi trenurile de la West Coast sau autostrada M6 care fac legătura cu alte locații. Carlisle este la o oră distanță de Lancaster cu trenul, iar Lancaster la 55 minute de Manchester. Aceste două orașe sunt conectate printr-o rețea de trenuri care pleacă la fiecare jumătate de oră, asigurând deplasarea foarte rapidă.

Descriere

Deschisă în 2007, universitatea are peste 10.000 de studenți, misiunea fiind aceea de a promova o educație accesibilă, dar în același timp la standarde înalte, care se preocupă nu doar de dezvoltarea studenților activi, ci și a comunităților din apropierea universității.
Valorile promovate sunt respectul pentru comunitate și promovarea egalității între indivizi, excelență în educație, profesionalism și integritate.

Ocupă locul 84 în National Student Survey (2014) în ceea ce privește satisfacția studenților.
93% dintre absolvenți se angajează la 6 luni după finalizarea studiilor. 70 % dintre școlile din Tower Hamlets angajează cel puțin un absolvent de la University of Cumbria.
În sondajele realizate de The Guardian, University of Cumbria a fost clasată între primele 5 universități din Nord-Vest în ceea ce privește programele de artă și design, precum și locul 1 pentru programele din domeniul sănătății.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 7.800 - £ 9.000/an £ 4.000 - £ 10.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiinte Biomedicale

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Grafica si animatie digitala/multimedia

Stiinte Biomedicale

Educatie

Undergraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Grafica si animatie digitala/multimedia


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Educatie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.