University of Central Lancashire

Marea Britanie

University of Central Lancashire, Lancashire PR1 2HE, United Kingdom, +44 1772 201201

www.uclan.ac.uk/

Localizare

Campusul Universității Lancashire este situat în orașul Preston, cu o populație de aproximativ 130.000 de locuitori. Muzeele, parcurile numeroase si rezervatiile naturale confera acestui oras un farmec aparte, Preston beneficiind si de legături de transport excelente.

Descriere

University of Central Lancashire (UCLAN) este o facultate de top pentru antreprenori, fiin desemnata numarul 1 in UK dupa numarul de absolventi care inca manageriaza o afacere dupa 3 ani de activitate. O universitate de stat ce își are rădăcinile în Institutul de Difuzare a Informațiilor Utile, UCLAN eeste a opta cea mai mare în Marea Britanie după numărul de studenți inregistrati. Pe langa cei mai mult de 2.000 de studenți internaționali ce studiază la campusul universitar Preston, UCLAN mai beneficiaza si de parteneriate cu 125 de instituții internaționale din întreaga lume.

 

UCLAN a fost prima universitate modernă din Marea Britanie inclusă în Quacquarelli Symonds (QS) Rankings.
Ca student la UCLAN te vei bucura de predare de înaltă calitate, facilități de primă clasă, sustinere personalizata și accesul la unele dintre cele mai mari proiecte de research din lume. In plus, la UCLAN mai există si 35 de cluburi sportive conduse de Uniunea Studentilor. Aici se pot practica numeroase sporturi de performanță în aer liber – UCLAN Sports Arena oferind zonă de atletism cu opt benzi. UCLAN oferă aproximativ 2200 de locuri de cazare pentru studenții de anul I și nu numai.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an ~£ 4.000/an
Cazare 250 € - 500 €/lună 250 € - 500 €/lună
Costuri 250 € -500 €/lună 250 € -500 €/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri