University of Bristol

Marea Britanie

Tyndall Avenue, Bristol, BS8 1TH

www.bris.ac.uk/

Localizare

Bristol University este o universitate de cercetare top din Marea Britanie fiind localizata in vibrantul oras Bristol, ce ofera studentilor o experienta educationala de calitate si numeroase oportunitati de dezvoltare. Orasul Bristol ocupa locul 8 in Marea Britanie din punct de vedere al populatiei, fiind in acelasi timp cel mai populat oras din sud-vestul tarii.

Descriere

Bristol University este una dintre cele mai renumite universitati din Marea Britanie datorita traditiei sale in sfera cercetarii, a personalului academic deosebit de calificat, a istoriei sale si a numarului mare de studenti cu rezultate excelente atat la admitere, cat si la absolvirea studiilor.
Universitatea a fost fondata in 1876, incepandu-si activitatea ca si Colegiu Universitar, remarcandu-se prin faptul ca a fost prima institutie de studii superioare ce a promovat egalitatea de gen la admitere din Marea Britanie. Dupa 30 de ani de activitate, Colegiul din Bristol a dobandit acreditarea de a functiona ca o universitate cu drepturi depline, devenind astfel in 1909 Universitatea din Bristol.

 

Momentan, University of Bristol ofera peste 200 de specializari intr-o varietate de domenii, structurate in cadrul a sase facultati: Arte, Stiinte, Inginerie, Stiinte Biomedicale, Stiinte Sociale si Drept, si Stiinte Medicale.

 

Universitatea din Bristol ocupa locuri fruntase in topuri, fiind clasata printre primele 40 de universtati din lume de catre QS World University in 2015, pe locul 11 pentru departamentele de cercetare dupa Research Excellence Framework (REF), fiind astfel una dintre cele mai populare universitati din Marea Britanie.

 

Facilitatile oferite studentilor de la Bristol University sunt foarte variate, astfel ca, pe langa bogatele resurse din biblioteci, cele de cazare si serviciile medicale oferite studentilor, universitatea isi indreapta atentia si catre resursele tehnologice si de training ce pot oferi studentilor oportunitati de invatare si perfectionare deosebite. Totodata, universitatea a dezvoltat numeroase parteneriate cu diferite companii, de la cele mai mici pana la organizatii globale, incercand astfel sa identifice nevoile angajatorilor cu privire la pregatirea studentilor, cat si sa ofere oportunitati de angajare mai mari absolventilor.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250 / an £ 6.500 - £ 14.000/an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Statistica

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu

Statistica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri