University of Birmingham

Marea Britanie

The University of Birmingham Edgbaston Birmingham B15 2TT United Kingdom

www.birmingham.ac.uk/contact/index.aspx

Localizare

Al doilea cel mai mare oras din Marea Britanie - Birmingham se remarca prin mediul sau vibrant si multiculural. Arta, arhitectura, concertele celor mai de renume artisti si cartierele dedicate lumii digitale ori celei creative atrag in fiecare an un numar impresionant de studenti internationali. In plus, campusul universitatii beneficiaza de un amplu proiect de remodernizare, in 2016 fiind inaugurate spatii noi de cazare pentru studenti, o noua biblioteca si un centru sportiv inovator, de dimensiuni olimpice.

Descriere

Universitatea globala in fruntea unui oras ambitios – University of Birmingham este cea mai veche membra din grupul de 6 institutii de elita intitulat “Red Brick”. Red Brick desemneaza cele șase universități civice fondate în orașele industriale majore din Anglia în secolul 19. Universitatea este un membru fondator atât al Grupului Russell de universități de cercetare din Marea Britanie (cele mai bune universitati din UK), cât și a rețelei internaționale a universităților de cercetare.

 

University of Birmingham a fost clasată pe locul 15 în Marea Britanie și pe locul 76 în QS World University Rankings.  Ea este pe locul 1 în UK pentru rata de angajare după terminarea studiilor în The Times and The Sunday Times Good University Guide 2015-2016, situându-se înaintea University of Oxford și London School of Economics.

 

Guild of Students gazduieste peste 170 de societati si cluburi diverse (Teatru, Bhangra, ONU, UNICEF, etc.) dedicate studentilor. Tot Uniunea Studentilor este cea care pune la cale activitati de voluntariat, proiecte de Internships, Freshers&Refreshers Week, Job Fairs, baluri tematice si petreceri saptamanale.

 

Printre facilitățile universitatii se numara si Barber Institute of Fine Arts, acolo unde sunt expuse lucrări semnate de Van Gogh, Picasso și Monet. Printre absolvenții universității se numără fostul prim-miniștru britanic Neville Chamberlain, Stanley Baldwin și opt laureați ai Premiului Nobel.

 

Proiectele recente de dezvoltare, în valoare de aproape 500 de milioane de lire sterline, asigura studentilor si comunitatii locale facilități deosebite, precum o noua biblioteca si unicul centru sportiv din Birmingham cu o piscina de lungime olimpica.

 

Biblioteca Cadbury Research cuprinde colecția istorică a universității de cărți rare, manuscrise, arhive, fotografii și artefacte. Colecțiile, care au fost adunate de-a lungul unei perioade de 120 ani, constau în peste 200.000 de cărți vechi și rare, precum și peste 4 milioane de colecții de arhivă unice și manuscrise.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxă de școlarizare ~£ 2.000  - £ 10.000 /an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Relatii Internationale

Medicina

Istorie

Psihologie

Educatie

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Cibernetica si Robotica

Undergraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne


Postgraduate

Programe de studiu

Relatii Internationale

Medicina

Istorie

Psihologie

Educatie

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Cibernetica si Robotica

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri