International Graduate Center Hochschule Bremen – Germany City University of Applied

Germania

Hochschule Bremen University of Applied Sciences, Suderstrase 2D-28199, Bremen, Germany

www.graduatecenter.org

Localizare

Situat în zona de nord-vest a Germaniei, orașul Bremen este al zecelea cel mai populat din țară. La numai 30 de minute de Marea Nordului, s-a dezvoltat într-unul din orașele cu cea mai înaltă expertiză tehnologică și cu cea mai mare putere de inovare. Din acest motiv, orașul ce găzduiește universitatea a primit titlul de „oraș al științei”, ca apreciere pentru ineditul mix de științe și economie.

Descriere

ICG este la bază o școală de management și de leadership din cadrul universității de științe aplicate Bremen, care a devenit în timp unul din cele mai mari centre academice care oferă programe de master și MBA din Germania. Cel mai distinctiv aspect legat de această instituție este rețeaua internațională pe care și-a construit-o, cu peste 1.300 de studenți din peste 40 de țări, iar majoritatea profesorilor care fac parte din managementul de top al unor companii din Europa.

Cursurile de master și de MBA oferite aici se regăsesc constant în topul preferințelor studenților din Germania și apar printre primele în clasamentele realizate de publicații specializate precum ZEIT/CHE.

Ca student la International Graduate Centre Bremen vei avea avantaje unice. Vei studia la cele mai înalte standarde datorită multiplelor acreditări germane și internaționale, vei finaliza studiile repede, programele de master și de MBA fiind de numai un an, cursurile vor fi foarte aplicate, predate de specialiști din domeniu, din companii și organizații cheie din Europa. Opțional, pe durata unui semestru poți alege să faci un internship, timp în care vei fi scutit de taxele de studiu.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri