University of Aberdeen

Marea Britanie

King's College, Aberdeen, AB24 3FX

www.abdn.ac.uk/

Localizare

Aberdeen sau „Orașul de argint” este al treilea cel mai populat din Scoția, fiind renumit ca centru universitar. Chiar la mare, cu o arhitectura uimitoare si privelisti desprinse parca din Game of Thrones, Aberdeen garanteaza oricarui student o experienta universitara memorabila. Dacă ești pasionat de arte și cultură, aici se găzduiește Festivalul Internațional de Tineret, la care participă anual peste 1000 de tineri. Pe lângă faptul că orașul a fost desemnat câțiva ani la rând în topul preferințelor pentru internaționali, Aberdeen este și o opțiune comodă pentru studenți, aeroportul fiind la doar 35 de minute de centru.

Descriere

EDMUNDO te poate ajuta sa aplici doar la programe de master la aceasta universitate.

Fondată în anul 1495, University of Aberdeen este a cincea universitate ca vechime din Marea Britanie. Anual, universitatea atrage studenți din toată lumea, comunitățile reprezentând peste 120 de naționalități. Oferta academică propune peste 550 de programe de licență și mai mult de 120 de master, iar unicitatea programelor constă în flexibilitatea combinării subiectelor în funcție de obiectivele studenților.

Aberdeen s-a menținut în top 1% universități din lume, cu 90% din activitatea de cercetare apreciată internațional. Mai mult, universitatea și-a creat un renume în domeniul cercetării, obținând sute de brevete și o cifră de afaceri de 220 milioane de lire/an. Banii sunt de fiecare dată investiți în facilități și noi oportunități pentru studenți.

Aici se găsesc unele dintre cele mai vechi biblioteci din UK, cu volume istorice și colecții rare, dar și peste 150 de cluburi și societăți studențești. Universitatea pune foarte mare accent pe rețeaua sa de alumni, conectând permanent generațiile. Dintre aceștia, cinci laureați ai premiului Nobel sunt asociați cu University of Aberdeen.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 3.600 /an ~£ 3.600/ an
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Cazare ~£ 275 - £ 570/lună £ 275 - £ 570/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Fizioterapie

Grafica si animatie digitala/multimedia

Inginerie Chimica

Sport si Educatie Fizica

Filozofie

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Fizioterapie

Grafica si animatie digitala/multimedia

Inginerie Chimica

Sport si Educatie Fizica

Filozofie

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri