University for the Creative Arts

Marea Britanie

Falkner Rd, Farnham GU9 7DS, United Kingdom

www.uca.ac.uk/

Localizare

UCA are campusuri în Canterbury, Epsom, Farnham și Rochester, împreună cu bazele de predare la Școala Regală de Cercetare și studiourile Maidstone, precum și un spațiu de proiect și expoziție în cartierul creativ Folkestone. A avut anterior un campus din Maidstone, care a fost închis în 2014. De asemenea, universitatea validează furnizarea de cursuri sau co-livrează cursuri cu un număr de alte instituții de învățământ și organizații artistice din Marea Britanie și din străinătate: Farnham Maltings, Laine Theatre Arts, London School of Design & Marketing, Millennium Performing Arts, Turner Contemporary, Institutul de Design MIT și Institutul de Design Hong Kong. La 1 noiembrie 2016 Open College of the Arts a devenit parte a UCA. Aceasta a fost construită pe o relație strânsă de lucru stabilită în 2010.

Descriere

Originea University for the Creative Arts constă în înființarea mai multor mici școli de artă în  Kent și Surrey în secolul al XIX-lea. În Kent, primul dintre acestea a fost Colegiul de Artă Maidstone, fondat în 1867, iar în Surrey, Școala de Artă Guildford, fondată în 1856. În a doua jumătate a secolului XX multe dintre aceste mici școli de artă au fuzionat, formând în cele din urmă Institutul Kent Art & Design în 1987 și Institutul de Artă și Design din Surrey în 1995. Aceste două organizații și-au unit forțele în 2005 pentru a deveni University College for the Creative Arts din Canterbury, Epsom, Farnham, Maidstone și Rochester. În mai 2008, University College for the Creative Arts a obținut statutul de universitate completă de către Consiliul Privy și a adoptat actuala denumire, University for the Creative Arts, oficial în septembrie 2008.

UCA este cel de-al doilea mare furnizor de educație artistică creativă din Marea Britanie, cu aproximativ 6.000 de studenți, și oferă cursuri într-o gamă foarte largă de la arhitectură, artă, design, modă, media la subiecte artistice.

Universitatea este organizată în șapte școli academice: Școala de Arhitectură din Canterbury; Design de comunicații; Artizanat & Design; Modă; Film, media și arte spectacolului; Artă și fotografie de artă; și educația ulterioară.

Are cinci centre de cercetare: Centrul pentru bursă digitală, Centrul pentru design durabil, Centrul de studii pentru artizanat, Centrul de Cercetare pentru Artă și Fotografie și Centrul Internațional de Cercetare pentru Textile.

Prima Școala de Afaceri din Marea Britanie pentru Industriile Creative se bazează pe UCA Epsom.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.000 /an £ 6.910 - £ 9.620 / an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Advertising

Grafica si animatie digitala/multimedia

Dezvoltare jocuri

Ilustratii

Undergraduate

Programe de studiu

Advertising


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

Dezvoltare jocuri

Ilustratii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri