University College of Northern Denmark

Danemarca

University College of Northern Denmark, P.O. Box 38, DK-9100, Aalborg.

www.ucn.dk/english

Localizare

UCN este un colegiu universitar care se află în Aalborg, în nordul Danemarcei. Deși Aalborg este un oraș mic, cu aproximativ 200.000 de locuitori, aici poți găsi tot ce-ți dorești. Are peste 300 de baruri și cafenele, cinematografe, teatre, străzi cu magazine celebre, case cu arhitectură veche și clădiri moderne.

Descriere

UCN este o instituție de educație superioară ce oferă programe academice pragmatice și orientate profesional studenților ce doresc accesul cât mai rapid la o carieră în business. Combină metodele de predare cele mai moderne și cercetarea în educație de cea mai înaltă reputație internațională cu excelente servicii de orientare în carieră pentru a le oferi studenților cea mai relevantă pregătire pentru piața muncii.

Academia și-a dezvoltat în ultimii ani într-un ritm foarte alert conexiunile cu industriile cele mai mari și cu mediul de afaceri, pentru a crea cât mai multe oportunități pentru studenții săi. În același timp, și-a conceput programele educaționale după cerințele acestora, astfel încât, după absolvire, studenții să fie deja familiarizați cu cerințele cele mai exigente și să se poată adapta ușor.

Dacă îți dorești în viitoarea carieră un mix între business și tehnologii, aici este locul ideal! Pentru pasionații de design grafic, multimedia design și computere, UCN are printre cele mai râvnite programe care sunt nu doar populare, ci și recunoscute pentru calitatea și exigențele impuse.

Programe si detalii

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri