University College Absalon

Danemarca

Parkvej 190, 4700 Næstved, Denmark

phabsalon.dk/

Localizare

University College Absalon este una dintre cele opt noi organizații regionale de studiu din Danemarca, care oferă cursuri de licență de toate felurile în zona Zealand și în unele dintre insulele apropiate de Zealand. University College Absalon a fost înființată în 2007.

Descriere

University College Absalon a fost înființată în 2007 și acoperă regiunea Zealand. Acesta oferă unsprezece programe profesionale de licență – două dintre ele fiind predate în limba engleză. În plus, mai multe module internaționale sunt oferite în fiecare semestru în diferite campusuri. Cele 2 programe oferite în limba engleză sunt cel de inginerie în biotehnologie și o diplomă de licență în educație. Instituția și-a schimbat numele în 2017 de la University College Zealand în University College Absalon.

Cele 2 programe cu predare în limba engleză se află în campusul Kalundborg și campusul Vordingborg.

Programul de licență în Biotehnologie este un programat nou început în 2017, în strânsă cooperare cu companiile Biotech cu producție în zona Kalundborg. Companiile biotehnologice din Kalundborg colaborează în cadrul Parcului Eco-Industrial Kalundborg, care formează o rețea de simbioză industrială. Printre companiile din zonă se află compania farmaceutică Novo Nordisk, care are cea mai mare fabrică de producere a insulinei din Kalundborg.

Programul de licență în educație este situată în orașul Vordingborg, pe coasta de sud-vest a Zeelandei. Programul se axează pe studenții care doresc să devină profesori cu profil internațional. Programul a fost dezvoltat datorită numărului sporit de școli internaționale din întreaga lume, ceea ce creează o cerere ridicată pentru profesorii cu competențe interculturale. Ca răspuns la această cerere, University College Absalon a dezvoltat o diplomă de onoare cu un accent internațional.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri