Universidad Europea

Spania

Universidad Europea de Madrid C/ Tajo s/n Villaviciosa de Odón, 28670 Madrid

universidadeuropea.es/en/

Localizare

Universidad Europea are 2 campusuri în Madrid (Campus de Alcobendas si Campus de Villaviciosa de Odón), precum si alte 2 campusuri în Valencia și Tenerife.

Descriere

Universidad Europea este o instituție dinamică, inovatoare, ce promovează cercetarea aplicată și utilă pentru societate. Filosofia sa pune accent pe responsabilizarea individului. Modelul educațional implementat și maniera flexibilă de predare au făcut ca Universidad Europea să devină prima universitate privată din Spania ca număr de studenți. Din 1999, universitatea e membru al rețelei Laureate International Universities, instituție lider în domeniul învățământului superior, care oferă programe unui număr de 950.000 de studenți din toată lumea în 29 de țări diferite.

 

Universidad Europea înseamnă în cifre 23 de cicluri de formare, 220 de specializări unice și duble la nivel de licență, 127 de specializări postuniversitare și 5 școli doctorale. Aici învață peste 16.000 de studenți într-un mediu multicultural, 20% dintre aceștia reprezentând 80 de naționalități diferite. Cursurile se predau fie doar în engleză, fie în sistem bilingv în cele două campusuri din Madrid (Villaviciosa și Alcobendas), în campusul din Valencia și cel din Insulele Canare.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare € 6.000 - € 10.000/ an € 5.000 - € 12.000/ an
Cazare € 230 - € 500/lună € 230 - € 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Stiinte Biomedicale

Undergraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri