Universidad Catolica De Murcia

Spania

Avenida Jerónimos, 135, 30107 Murcia, Spania

www.ucam.edu/

Localizare

Universitatea este localizată în Guadalupe, la marginea orașului Murcia, capitala regiunii cu același nume, din sud-estul Spaniei. Regiunea este una de mărime medie (aprox. 1,5 milioane locuitori). Murcia are o infrastructură modernă, un mediu sigur și costuri de trai accesibile.

Descriere

UCAM este o universitate privată ce a fost fondată în 1996 cu o misiune clară: aceea de a oferi studenților săi cunoștiințele și abilitățile necesare să servească o societate globală, să fie o parte integrală în dezvoltarea acestei societăți și să participe la misiunea Bisericii Catolice în domeniile educației și culturii.

Studenții UCAM au parte de atenție personalizată ce răspunde la nevoile lor individuale. Fiecărui student îi este alocat un tutore personal, iar numărul de studenți per clasă este limitat la un număr mic. Varietatea programelor academice oferite se adaptează constant la nevoile unei societăți globale și sunt recunoscute de European Higher Education Area.

UCAM își încurajează studenții să-și dezvolte capacități și abilități pe care le pot folosi nu doar în mediul academic, dar și în mediul profesional. Campusul deține o infrastructură de top, laboratoare și studiouri performante, care, împreună cu practica oferită în timpul cursurilor, pregătesc studenții să-și exerseze abilitățile și să fie pregătiți pentru piața muncii. De asemenea, studenții vor trebui să completeze un internship într-o instituție fie publică, fie privată, unde vor avea ocazia să experimenteze cum se lucrează în domeniul ales.

Ca instituție catolică, UCAM promovează în rândul studenților săi dezvoltarea unei etici personale puternice. Universitatea oferă studenților oportunități de voluntariat, participarea în congrese, seminare, proiecte de cercetare și servicii religioase.

Studenții UCAM au ocazia să-și dezvolte o perspectivă globală datorită programelor de schimb de experiență, dar și cele în colaborare cu peste 150 de universități în tot restul lumii, printre care UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, National University of Singapore (NUS), Nanyang Technological University (NTU) and PUC – Rio Grande do Sul. Sediile UCAM din Cuba, Jakarta, Singapore și Brussel lucrează împreună pentru a dezvolta continuu strategia internaționala a universității.

Campusul UCAM se numeste „Campus de los Jeronimos”. În centrul campusului se afla Mânăstirea de Los Jeronimos, ce datează din secolul 18 și tine loc de clădire principală pentru administrația universității. De asemenea, universitatea are construite recent mai multe clădiri noi pentru săli de clasă și diverse birouri ale universității.

Studenții beneficiază de săli de clasă mari, o librărie, auditorium, birouri pentru întâlniri, săli de calculatoare, facilități multimedia, laboratoare de limbi străine, laboratoare și studiouri de radio și televiziune.

La o mică distanță de campus studenții pot găsi centrul de sport al universității locat în mall-ul numit La Noria, de asemenea un supermarket este plasat la doar cațiva metri de intrarea în universitate.

 

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~ €6.000/ an ~ € 4.000/ an
Cazare € 230 - € 500/lună € 230 - € 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Constructii civile si structurale

Servicii Publice, Sociale si Securitate

Undergraduate

Programe de studiu

Constructii civile si structurale

Servicii Publice, Sociale si Securitate


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri