UA92 - University Academy 92

Marea Britanie

Manchester, United Kingdom

www.ua92.ac.uk

Localizare

University Academy 92 (UA92) este o instituție de învățământ superior / universitate din Greater Manchester. Campusul UA se va deschide în septembrie 2019, în zona Trafford din centrul orașului Manchester.

Descriere

Universitățile au plasat în mod tradițional învățarea academică în centrul curriculumului, susținută de capacitatea de angajare pentru lumea muncii. Prin comparație, UA92 va asigura că învățarea academică este în mod intrinsec legată de experiența noastră distinctivă, care pune dezvoltarea personală și capacitatea de inserție profesională în centrul studiului din cadrul UA92.

AcademiaUA92 este o încercare deliberată de a oferi rigoare academică cu dezvoltare personală potrivită pentru piața muncii. UA92 a fost fondat în septembrie 2017 și intenționează să ofere “cursuri mai largi decât programele de studii tradiționale, menite să îmbunătățească abilitățile studenților, precum și capacitatea de angajare”. Universitatea va lucra în parteneriat cu Universitatea Lancaster și Consiliul de la Trafford și va avea un buget inițial de 15 milioane de lire sterline.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare £ 9.250 / an
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri