University of Twente

Olanda

Universiteit Twente, PO Box 217, 7500 AE Enschede

www.utwente.nl/en/

Localizare

În încercarea de a le permite studenților de la diferite specializări să interacționeze și să colaboreze cât mai mult, Universitatea Twente a construit un singur campus mare aflat lângă orașul Eschede, localizat geografic chiar la granița cu Germania. Statisticile raportează, în această zonă, cel mai scăzut cost al vieții și al costului de cazare din Olanda pentru studenți.

Descriere

Una dintre cele mai tinere universități de cercetare din Olanda, University of Twente a devenit cunoscută datorită spiritului antreprenorial și profilului său – foarte mult axat pe domeniul noilor tehnologii și al impactului acestora în societate.

Domeniile cheie de cercetare ale universității includ nanotehnologia, tehnologia biomedicală, IT, energia regenerabilă și politicile de guvernare. Universitatea încearcă să îmbine într-un mod echilibrat științele exacte cu științele comportamentale, sociale și de management, combinând astfel tehnologiile de vârf cu elementul uman.

Universitatea le pune la dispoziție studenților o serie de facilități precum săli de sport, laboratoare, săli de expoziție, programe de învățare a limbii olandeze, săli de studiu sau de întâlniri în încercarea de a le asigura acestora o experiență de studiu cât mai completă. De asemenea, în campus se găsește unul dintre cele mai bine dotate laboratoare de nanotehnologii din Europa.

Promovând spiritul antreprenorial, Universitatea Twente este recunoscută pentru faptul că încearcă să susțină industria și comerțul din zona în care se află cu ajutorul tehnologiilor pe care le oferă, însă și pentru crearea de noi afaceri inovatoare. Universitatea există de peste 50 de ani, timp în care peste 700 de noi companii s-au lansat pe piață ca rezultat al cercetărilor. Parcul de business al universității susține mai mult de 100 de afaceri, aici fiind incluse afaceri conduse chiar de studenți care au primit susținere din partea universității.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 2.078 €/an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Tehnologia informatiei (IT)

Comunicare si jurnalism

Electronica si telecomunicatii

Matematica

Psihologie

Inginerie civila

Inginerie mecanica

Matematica

Cibernetica si Robotica

Inginerie mecanica

Hidrologie

Relatii Internationale

Administratie publica

Undergraduate

Programe de studiu

Tehnologia informatiei (IT)

Comunicare si jurnalism

Electronica si telecomunicatii

Matematica

Psihologie

Inginerie civila

Inginerie mecanica


Postgraduate

Programe de studiu

Matematica

Cibernetica si Robotica

Inginerie mecanica

Hidrologie

Relatii Internationale

Administratie publica

Testimoniale

Alexandru Șerban: Nivelul ridicat al cerințelor nu poate decât să te intrige în a rezolva problemele expuse, pentru că decizia de a participa îți aparține, iar provocările mari nu îți pot fi decțt benefice.
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri