Tilburg University

Olanda

Tilburg University, P.O. Box 90153, 5000 LE Tilburg, The Netherlands

www.tilburguniversity.edu/

Localizare

Universitatea se află în sudul Olandei, în al șaselea oraș ca mărime care i-a dat si numele, Tilburg. Aici este unul din cele mai mari centre universitare din Olanda, fiind o destinație ideală pentru studenți. Orașul prezintă un mix interesant de natură și construcții moderne și are legături rapide cu restul Olandei. În plus, aeroportul Eindhoven este foarte aproape, fiind comod de ajuns cu trenul.

Descriere

Tilburg University este o instituție axată pe înțelegerea profundă a societății, identificarea problemelor ei și găsirea celor mai bune soluții prin cercetare. Absolut orice efort academic are în vedere impactul pe care îl are chiar și la cel mai mic nivel asupra societății. În acest sens, a dezvoltat cele mai punctuale programe, mai ales la nivel de master, oferind pe lângă cele consacrate și studii mai puțin comune, precum Human Aspects of Information Technology, Business Communication & Digital Media, Management of Cultural Diversity, Victimology & Criminal Justice sau European Urban Cultures.

În topul Shanghai, Universitatea Tilburg ocupă o poziție de lider între universitățile europene specializate în științe sociale. Mai mult, este considerată de către Jurnalul Asociației Economice Europene ca fiind cea mai bună din Europa în domeniul economiei, iar la nivel mondial ocupă locul 15 în domeniul dreptului, conform SSRN (Social Science Research Network).

Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, cea mai mare dintre cele 5 ale universității, este acreditată de către AACSB, agenția desemnată să verifice programele de licență, master și doctorat din domeniul administrării afacerilor și al contabilității. Interesant este că la programele de business cei mai mulți profesori provin din TiasNimbas, o școală renumită de business foarte des apreciată în The Economist.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 2.087 € / an 2.078 €/an
Cazare 350 € - 450 €/lună 350 € - 450 €/lună
Costuri ~400 €/lună ~400 €/lună
Surse de finanțare Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră. Loan Tution Fee Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare cu un salariu de minim 4,7 €/oră.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Alte domenii

Grafica si animatie digitala/multimedia

Undergraduate

Programe de studiu

Alte domenii


Postgraduate

Programe de studiu

Grafica si animatie digitala/multimedia

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri