Thompson Rivers University

Canada

Thompson Rivers University Box 3010, 900 McGill Road V2C 5N3, Kamloops, British Columbia Canada

www.tru.ca

Localizare

TRU este o universitate canadiană de stat din Kamloops, un oraș aflat la aproape 350 de kilometri de Vancouver, în British Columbia. Campusul este chiar în centrul orașului și foarte ușor accesibil de oriunde, iar ca student aici vei avea acces la marile industrii de prelucrare a resurselor primare și la cei mai de top angajatori din Canada, printre care se numără chiar universitatea TRU.

Descriere

Universitatea Thompson Rivers este cea mai mare instituție care oferă cursuri flexibile și la distanță din British Columbia și printre cele mai mari din Canada. Se recomandă ca fiind o universitate diferită în primul rând, mai ales pentru că toate programele de studii sunt ajustabile după preferințe. Poți studia aici de la programe de 6 luni cu certificare, până la cursuri de licență sau master, cu durată între 2 și trei ani.

Este, de asemenea, o universitate foarte bogată din punct de vedere cultural, atrăgând studenți de peste tot din lume, surprinzător pentru o instituție care nu pune accent pe numere, cu mai puțin de 10.000 de studenți. Adevărata valoare constă în calitatea și nu în numărul studenților. Cele mai mari investiții sunt în direcția menținerii câtor mai multe cadre academice pentru a organiza programe cu studenți puțini (20-30 pe specializare) astfel încât studenții să poată beneficia de toată atenția.

Se promovează un mod special de învățare, specific TRU, anume o abordare a tuturor cursurilor prin metoda întrebărilor și a dialogului interactiv. Indiferent de specializare sau de domeniu, studenții sunt încurajați să identifice probleme și dezvolte pe baza lor soluții. Această abordare aplicată, practică este complementară cu serviciul Co-op, centrul de cariere TRU care ajută studenții să își planifice cariera pas cu pas.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare 13.800 CAD/an 22.266 CAD/an
Cazare 420 CAD - 560 CAD/lună 420 CAD - 560 CAD/lună
Costuri ~400 CAD - 550 CAD/lună ~400 CAD - 550 CAD/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Finantare Part time job: un student poate lucra maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim garantat de 8 CAD/oră. Part time job: un student poate lucra maxim 20 de ore pe săptămână pentru un salariu minim garantat de 8 CAD/oră.
Domenii de studiu

Marketing

Filozofie

Fizica

Administratie publica

Electronica si telecomunicatii

Stomatologie

Medicina

Farmacie si Farmacologie

Stiinte Biomedicale

Limbi si Literaturi moderne

Undergraduate

Programe de studiu

Marketing

Filozofie

Fizica

Administratie publica

Electronica si telecomunicatii

Stomatologie

Medicina

Farmacie si Farmacologie


Postgraduate

Programe de studiu

Stiinte Biomedicale

Limbi si Literaturi moderne

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri