Zealand - Academy of Technologies and Business

Danemarca

Lyngvej 19 - 4600 Koge, Denmark

www.zealand.com

Localizare

Zealand - Academy of Technologies and Business pune la dispoziția studenților săi cinci campusuri în Danemarca, în orașele Koge, Naestved, Nykobing Falster, Roskilde și Slagelse. Toate sunt în imediata apropiere a orașului Copenhaga.

Descriere

Diversitatea oferită de către cele cinci campusuri este completată de diversitatea culturală întâlnită în cadrul acestora. Academia a fost formată în anul 2008, prin unirea a nouă colegii independente. Acum, Zealand este a cincea cea mai mare academie din Danemarca, cu peste 1.800 de studenți.

Pentru a-i ajuta pe studenți să se acomodeze cât mai bine, Zealand a înființat Student Support Centre. Experiența de învățare este una total diferită de sistemul cu care suntem obișnuiți. Aici, profesorii lucrează pe echipe, împreună, promovând subiectele interdisciplinare și făcându-i astfel pe studenți să înțeleagă legăturile existente între materiile lor de studiu.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare Gratuită
Cazare €300 - €500 /lună
Costuri ∼ € 300/ lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Computer Science

Grafica si animatie digitala/multimedia

Comunicare si jurnalism

Dezvoltare web si software

Testimoniale

Bianca Mata: Profesorii sunt foarte activi și au experiență în domeniu - unii dintre ei lucrează, au lucrat sau dețin companii. Așadar, ne vorbesc din propria experiență, ceea ce este un mare beneficiu pentru noi. Si sunt foarte înțelegători, deschiși și gata să te ajute sau să îți explice ceva ce nu ai ințeles oricând! 
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri