University of Winchester

Marea Britanie

The University of Winchester, Winchester SO22 4NR, Tel: 01962 841515, Fax: 01962 842280

Localizare

Campusul Universității Winchester este localizat în apropierea centrului orașului cu acelasi nume și se află la doar o oră distanță cu trenul de Londra.

Descriere

Universitatea Winchester este o instituție bazată pe profesionalism, îmbinând tradiția celor 174 de ani de experiență cu inovația din prezent. Oferă o gamă largă de programe de studiu susținute prin metode de predare și cercetare inovatoare, fiind renumită pentru programele oferite în domenii precum business, arte liberale, psihologie, arheologie, istorie și teologie, precum și pentru programe de pregătire a personalului didactic.

 

Odata ajuns student la University of Winchester, vei avea la dispoziție facilități de ultimă generație în materie de sport (stadion, centru fitness, terenuri de fotbal, hockey, tenis, squash, arenă sportivă și bazin de înot), dar și acces la Uniunea Studenților, care este în top 10 în Anglia privind satisfacția membrilor. Biblioteca universității adăpostește un număr impresionant de peste 300.000 de volume în format fizic și digital și pune la dispoziția studenților peste 600 de computere.

 

Chiar daca uneori cazarea poate fi o corvoadă pentru studentii din anul 1, cei de la University of Winchester nu au motive de ingrijorare: facultatea promite tuturor studenților internaționali înscriși în anul 1 de studii un loc garantat în campus!

 

https://www.youtube.com/watch?v=xEztaGoqlQE

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de scolarizare ~£ 8.500 £ 4.600 - £ 6.000/an
Cazare ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
Costuri ~£ 250 - £ 500/lună ~£ 250 - £ 500/lună
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Limbi si Literaturi moderne

Undergraduate

Programe de studiu

Postgraduate

Programe de studiu

Limbi si Literaturi moderne

inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri