The Entrepreneurship Academy

Olanda

Bulevardul Dacia, Nr. 99, București, România

www.entrepreneurship-academy.ro

Localizare

Sediul The Entrepreneurship Academy este în București pe Bulevardul Dacia, Nr. 99, Etaj 3. Cursurile vor avea loc în București, iar la locație se poate ajunge folosind rețeaua de transport public. Spațiul cuprinde atât săli pentru sesiunile de lucru în echipă și team coaching, pentru întâlnirile cu experții, cât și zone de relaxare/lounge. Amenajarea spațiului este în linie cu energia The Entrepreneurship Academy, el găzduind mai multe inițiative educaționale și antreprenoriale

Descriere

The Entrepreneurship Academy / Team Academy înseamnă un mediu în care echipe de studenți învață business, creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach. Companiile sunt folosite ca mijloace de învățare în cadrul cărora studenții vor experimenta noi proiecte și idei de afaceri. Studenții dezvoltă singuri produse și servicii, fac vizite la companii și clienți, își aleg proiectele și livrează întreaga muncă. Pe lângă obiectivele individuale de învățare (academice), studenții au și obiective financiare și de învățare/dezvoltare pe care și le setează în echipă, în sesiunile de team coaching.
La finalul celor 4 ani de studii, studenții The Entrepreneurship Academy vor primi o diplomă și titlul de Bachelor of Business Administration, cu specializarea în Antreprenoriat. Diploma va fi emisă de către Team Academy Netherlands (Stichting Schoolvision), acreditată în Olanda și recunoscută internațional. Având la bază filozofia Tiimiakatemia dezvoltată în Finlanda de către Johannes Partanen acum mai bine de 20 de ani, Team Academy continuă să fie foarte inovatoare ca metodologie și să facă parte dintr-o avangardă a universităților internaționale care oferă o astfel de diplomă și specializare. În momentul de față există centre / universități având la bază metodologia Team Academy în Finlanda, Franța, Germania, Olanda, Marea Britanie, Spania, Ungaria, Argentina și Peru.

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu

Antreprenoriat

Economie

Business

Finante-Banci

Management

Marketing

Undergraduate

Programe de studiu

Antreprenoriat

Economie

Business

Finante-Banci

Management

Marketing


Postgraduate

Programe de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri