Swiss Hotel Management School

Localizare

SHMS are două campusuri: în Leysin, o stațiune foarte cunoscută pentru sporturile de iarnă și în Caux, situat într-o clădire istorică, în Palatul Caux.

Descriere

Încă de când a fost înființată în 1992, Swiss Hotel Management School (SHMS) și-a câștigat reputația ca fiind una dintre școlile de management hotelier de renume din lume, bazată pe tradițiile de ospitalitate din Elveția. Studenții pot alege din programe cu focus pe procese operaționale în hoteluri, evenimente, catering și băuturi/bar și managementul marilor resorturi sau spa-uri.

 

SHMS oferă o paletă largă de programe universitare și postuniversitare, toate predate în limba Engleză, studenții la studii de licență și master câștigând diplome cu dublă acreditare în Elveția și în Marea Britanie.

 

Mediul studențesc internațional beneficiază de o excelentă experiență de învățare, calitatea vieții la standarde Elvețiene și de un mediu foarte primitor.

 

SHSM face parte din rețeaua Swiss Education Group.SEG Logo

Programe si detalii

COSTURI Undergraduate Postgraduate
Taxa de şcolarizare + Cazare + Costuri personale CHF 32,650 – 66,500 /an CHF 35,050 – 39,300 /an
Surse de finanţare Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite. Există burse de până la CHF 10,000 disponibile pentru elevii cu performanțe deosebite.
FINANȚARE Undergraduate Postgraduate
Domenii de studiu
inchide

Scrie cuvantul/cuvintele cheie si apasa enter pentru a cauta

Completeaza mai jos mesajul tau pentru Consilier.

Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Despre cookie-uri